StoryEditorOCM
Hrvatskapomoć bolesnima

Zaklada ‘Nora Šitum‘ bilježi prvih 10 godina rada humanitarnim koncertom

Piše JOŠKO DADIĆ
22. rujna 2023. - 16:30

Mjesec rujan posvećen je podizanju svijesti o malignim bolestima djece i u povodu toga, ali i u povodu obilježavanja 10 godina rada Zaklade "Nora Šitum", 30. rujna, s početkom u 20 sati, u Gradskom satiričkom kazalištu Kerempuh, u Zagrebu, organizira se humanitarni koncert grupe Cambi.

Uzbudljiva noć ispunjena glazbom i emocijama obasjat će Kerempuh, u kojemu će sastav Cambi održati nezaboravan koncert za sve zaljubljenike u dalmatinski zvuk. Jedinstveno glazbeno iskustvo za sve prisutne, prepoznatljivi vokali izvođača i harmonični aranžmani oduševit će i povezati publiku.

image

Zaklada pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti

Zaklada/

Deset godina rada Zaklade označava deset godina nade, ljubavi i borbe za mlade živote koji su suočeni s izazovima malignih bolesti. Ovaj humanitarni koncert prilika je da se zahvali svim volonterima, sponzorima i obiteljima koji podržavaju njezin hvalevrijedan rad. Nevjerojatna večer glazbe i solidarnosti ostavit će dubok pečat u srcima svih prisutnih, podsjećajući na snagu glazbe i humanosti.

image

Zaklada pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti

Zaklada/

Posjetimo, Zaklada "Nora Šitum" neprofitna je organizacija koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Pruža financijsku pomoć neophodnu za pokrivanje troškova smještaja i života obitelji tijekom liječenja djece izvan mjesta stanovanja, psihološku pomoć te se bavi organizacijom brojnih javnozdravstvenih manifestacija u koje su uključena djeca koja su se liječila od malignih bolesti, a kojima je potrebna socijalizacija nakon dugotrajne bolničke izolacije koju liječenje iziskuje.

Ulaznice se mogu kupiti na službenoj web-stranici kazališta Kerempuh ili na blagajni kazališta, od utorka do subote, od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 15 eura, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za pomoć oboljeloj djeci kojoj Zaklada "Nora Šitum" kontinuirano pomaže.

image

Grupa Cambi: Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Luka Čulić i Jure Nikolić

Vladimir Dugandzic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:01