„Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.“
(Iv. 11,25)

Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.III. 2021. napustila naša draga majka, baka i prabaka

IVA HRGOVIĆ

1933. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 3.III.2021. u 14 sati na groblju Ime Isusovo u Satriću.
Ožalošćeni: kćeri Šima Kundid i Mirjana Marendić s obiteljima, sinovi Ante i Miro s obiteljima, obitelji pok. braće Ivana i Josipa, obitelji pok. sestara Anđe i Luce, obitelji pok. djeverova Luke i Ante, obitelj pok. zaove Ane Domjanović te ostala rodbina i prijatelji.
Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog epidemiološke situacije.
Počivala u miru Božjem.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si ti sa mnom." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.III.2021. preminula naša draga majka, baka, prabaka, svekrva, sestra i teta

KRISTINA ZUBAN

1934. – 2021.
Posljednji ispraćaj bit će dana 3.III.2021. u 14.45 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Ante s nevjestom Ines, kćer Dijana, zet Siniša, unuci Neno, Sandra, Marko, praunuka Lorena, sestra Karmela, sestra Anica s obitelji, sestra Ruža s obitelji, obitelj pok. brata Svetina. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 26.II.2021., blago u Gospodinu u krugu obitelji napustio naš voljeni

DANE OMAZIĆ

1931. - 2021.
S vjerom u ponovni susret u vječnosti ostaju zahvalni: supruga Slava, sinovi Ante i Mate, kći Marija, nevjeste Meri i Marija, zet Dražen, unučad Ivan, Marina, Danijel, Matea, Klara, Andro, Roko i Mia, brat Josip s obitelji, obitelj pok. brata Nikole, obitelj pok. sestre Mile, obitelj pok. sestre Cvite, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Posljednji ispraćaj dragog pokojnika bit će na groblju Lovrinac 03.III.2021. u 12 sati a pogreb istog dana u 14 sati na mjesnom groblju u Vinici (Tomislavgrad). Počivao u miru Božjem u svojoj voljenoj Vinici.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je preminula blago u Gospodinu naša draga

DANICA - DANKA JONJIĆ

pok. Ivana 1941. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice tiho je obavljen u krugu obitelji dana 2.III.2021. na mjesnom groblju sv. Luke - Kamenmost. Ožalošćeni: sestre Slava Matković, Tonka Jonjić i Darinka Škeva s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.III.2021. godine u 69. godini života napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

DAVOR RADIĆ

pok. Stanka 1952. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 3.III.2021. godine u 15 sati na gradskom groblju u Vrgorcu. Sućuti obitelji možete izraziti od 14 sati u gradskoj mrtvačnici u Vrgorcu uz pridržavanje epidemioloških mjera. Misa zadušnica je nakon sprovoda u kapeli fra Ivana Rozića. Ožalošćeni: supruga Gordana, sinovi Goran, Darko i Slaven s obiteljima, brat Berislav s obitelji, sestre Dubravka i Borka s obiteljima, šura Slobodan s obitelji, svastika Danica s obitelji, unućad te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.III.2021. preminuo naš voljeni

IVAN BILOKAPIĆ

1942. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.III.2021. u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Josipa u Kaštel Novom. Ožalošćeni: supruga Cvita, sin Damir, kćeri Marija i Ana, zetovi Zoran i Mate, unučad Nikolina, Patricija, Robert i Mihael, sestra Tonka s obitelji, obitelj pok. sestre Ivke te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 28. veljače napustio nas je naš anđeo

LEA TOMAŠ

rođ. 16.II.2021.
S neizmjernom tugom u srcu ostaju mama i tata, bake i dida, teta, striko i ostala rodbina i prijatelji. Tiho je sahranjena u krugu obitelji na mjesnom groblju župe Sv. Stjepana u Brelima. Mirno spavaj, lavice naša.
"Jahve je pastir moj, ni u čem je ne oskudijevam; na poljanama zelenim on mi daje odmora" (Ps 23, 1-2) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.III.2021. godine u 82. godini života blago u Gospodinu usnula naša voljena majka, baka, prabaka i punica

MARA GRGIĆ

ud. Mirka rođ. Bacelj 1939. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u srijedu 3.III.2021. godine u 15 sati na gradskom groblju Sv. Mihovila u Trilju. Ožalošćeni: kćeri č.s Miljenka, Ana Bravić, Senka Dragušica, Marija Radonja, Bosiljka Kiso i Smiljana Grgić - Vidas s obiteljima, obitelj pokojnoga brata Ivana, djever Bože s obitelji, zaova Tonka s obitelji, obitelj pokojnoga djevera Marka te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od žalovanja.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim jer si ti sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni." Tužnim srcem, ali s vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 2.III.2021. godine okrijepljena svetim sakramentima blago u Gospodinu, nakon teške bolesti, sklopila svoje umorne oči naša voljena

MARICA RELOTA

1963. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 3.III.2021. (srijeda) u 14 sati sa groblja Sv. Križa u Makarskoj, a pokop u 15 sati na groblju u Velikom Brdu. Zahvalni za svu ljubav koju nam je pružala, do ponovnog susreta u vječnosti ostaju: majka Anđelka, suprug Ivica, sinovi Renato i Matko, nevjeste Sanja i Kristina, unuci Luka, Mihael, David i Josip, brat Joško s obitelji, brat Mladenko te ostala tugujuća rodbina. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima i mislima. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.III.2021. godine u 85. godini života napustio naš voljeni

MATE MORIĆ

1936. — 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.III.2021. godine u 14 sati na mjesnom groblju u Žrnovnici. Ožalošćeni: sin Ozren, unuka Marina s obitelji, nevjesta Maja, obitelj pok. brata Vojka, obitelj pok. brata Mile te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 28. veljače 2021. blago u Gospodinu preminuo naš

MATEO RADIĆ

pok. Andre 1951. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 3.ožujka 2021. u 14 sati na gradskom groblju Lovrinac u Splitu. Ožalošćeni: nećaci Stjepko, Andro s obiteljima, nećakinje Paula i Lucija, rođak Jordan s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 27.II.2021. godine napustila naša voljena

MIHOVILKA ĐONLIĆ

ud. Mate rođ. Marović 1926. - 2021.
Posljednji ispraćaj naše voljene pokojnice obavljen je 2.III.2021. godine tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju "Gospe na Hladi" u Kaštel Sućurcu. Ožalošćeni: sinovi Josip i Stjepan, nevjeste Vjera i Marija, unučad Marfi, Oliver, Viktorija i Mihela s obiteljima, brat Božo s obitelji, sestra Ankica s obitelji, obitelji pok. brata Mate i pok. sestre Marije, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 28.II.2021. napustio naš dragi

MILOŠ (JABLAN) JABLANOVIĆ

1940. – 2021.
Posljednji ispraćaj bit će 4.III.2021. (četvrtak) u 14 sati na mjesnom groblju Prirovo – otok Vis. Ožalošćeni: sin Saša, kći Snježana, zet Nikša, unuci Miamarija i Maroje, braća Gido i Braco s obiteljima, sestre Mira, Cica, Raja i Lola, konjada Ružica, nećaci te ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 1. ožujka 2021. godine blago u Gospodinu preminula nakon kratke i teške bolesti u 57. godini života naša voljena supruga, majka i baka

VEDRANA KEDŽO

žena Ivana rođ. Kulazo
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu, 3. ožujka 2021. godine u 15 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: suprug Ivan, kćer Ivana, sinovi Marko i Josip, zet Mario, unučad Anamarija i Chris te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je nakon duge i teške bolesti napustila naša draga

ZRINKA MRKONJIĆ BRALA

24.IX.1970. - 26.II.2021.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se 4.III.2021. (četvrtak) na mjesnom groblju Posedarje u 16 sati. Ožalošćeni: suprug Mate, kćeri Petra i Mareta, otac Marijan, majka Anka, brat Mislav s obitelji, sestra Mislava Rašić s obitelji, ujak Ante s obitelji, stric Luka i stric Ante s obiteljima, tetka Marija, tetka Nedijeljka i tetka Franka s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.III.2021. u 65. godini života napustio naš voljeni

ŽIVKO SAMARDŽIĆ

pok. Marka 1957. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji dana 2.III.2021. na groblju Sv. Frane u Sinju. Ožalošćena obitelj Samardžić Počivao u miru Božjem.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si ti sa mnom.
Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni."
Tužnog srca, ali s vjerom u Uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 28.II.2021. godine okrijepljena svetim sakramentima blago u Gospodinu preminula naša voljena

MIHOVILA MEDVIDOVIĆ BIKA

1932. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u utorak, 2.III.2021. godine u 15 sati na gradskom groblju Gospe od Anđela u Imotskom.
Ožalošćeni: sestra Ana s obitelji, sestra Marija s obitelji, brat Slavko s obitelji, brat Ante s obitelji, obitelji pok. braće Branka i Vice, rodbina pok. supruga Mate, rođak Sloven s obitelji, prijatelji Sveto i Dragica, susjedi, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Počivala u miru Božjem.
Pa ako umrijesmo s Kristom,
vjerujemo da ćemo i živjeti zajedno s njime.
(Rim 6,8)
S tugom u srcu javljamo da nas je, okrijepljena svetim sakramentima, dana 28. veljače 2021. godine u 60. godini života napustila naša sestra, teta i nećakinja

S. M. STELA IKICA MIJIĆ

školska sestra franjevka
Sprovod drage nam pokojnice bit će u utorak 2. ožujka u 14.45 sati u Splitu na groblju Lovrinac.
Sveta misa zadušnica slavit će se nakon sprovoda u samostanskoj kapeli na Lovretu.
Zahvalni za svu ljubav koju nam je pružala, do ponovnog susreta u vječnosti u nadi uskrsnuća ostaju: sestra č. s. Marija Jelena, brat Stipe, sestra Mila Zuban, nećakinja Ivana s obitelji, nećak Nikola sa zaručnicom Annom, teta č.s. Vendelina i ostala rodbina.
Molimo biti oprošteni od žalovanja.
Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
03. ožujak 2021 09:05