Dana 5.XII.2020. navršava se tužnih mjesec dana od kada je prestalo kucati dobro srce našeg voljenog

ANTE (TONĆI) ŠUSTIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima na upućenim usmenim i pismenim riječima utjehe te što su našeg voljenog ispratili na vječni počinak i grob okitili cvijećem. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 5.XII.2020. godine navršava se mjesec dana od tragične smrti našeg dragog

FILIPA RUIĆA

4.II.1978. - 5.XI.2020.
Nevjerica, tuga i suze naša su svakodnevnica. Ovim putem želimo izraziti našu iskrenu zahvalu našoj rodbini, susjedima i prijateljima na pruženoj svesrdnoj pomoći u našim najtežim trenucima. Hvala svima koji su nam na pismeni ili usmeni način izrazili sućut i ispratili našeg dragog Filipa na vječni počinak. Tugujuća obitelj.
U povodu smrti našeg dragog

ŠPIRE GUBERINE

prvaka Drame HNK u Zagrebu
Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i izrazili usmene i pismene riječi utjehe. Zahvaljujemo fra Filipu Milanoviću - Trapi na lijepim riječima, te klapi Nas Quatros koji su uveličali posljednji ispraćaj. Posebno zahvaljujemo djelatnicima Doma za starije Centar iz Klaićeve u Zagrebu na nesebičnoj pomoći i brizi. Počivao u miru. Sin Boris sa suprugom Mirnom
Dana 4.XII.2020. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

ANTE (TONĆI) ŽIŽIĆ

Žika
S tugom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima i poznancima koji su nam uputili riječi suosjećanja i utjehe u teškim trenucima. Ožalošćena obitelj
Navršava se tužnih mjesec dana od kako nas je napustila naša

Č.S. IVA ROSANDIĆ

(Janja)
Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Ovim putem zahvaljujemo časnim sestrama samostana Sv. Vinka Sinj, na neizmjernoj pažnji i ljubavi koju su pružali našoj Ivi-Janji. Brat Petar i nevjesta Tereza. Počivala u miru Božjem.
Dana 4.XII.2020 navršava se tužnih mjesec dana od kada si nas napustila

Č.S. IVA ROSANDIĆ

(Janja)
U našim si mislima i srcima. Od srca zahvaljujemo časnim sestrama samostana Sv. Vinka Sinj. Brat Ante s obitelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 4.XII.2020. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog supruga, oca i djeda

MARKA ŠANDRIĆA

Ovim putem izražavamo našu duboku zahvalnost svoj rodbini, prijateljima i znancima na iskazanoj potpori i sućuti usmenim i pisanim putem. Misa zadušnica služit će se 4.XII. u 16 sati u crkvi u Karakašici. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 4.XII.2020. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni jedinac

VINKO NINČEVIĆ

Ovim putem se zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su nam pismenim ili usmenim putem izrazili sućut te našeg dragog jedinca ispratili na vječni počinak. Veliko hvala njegovom stricu dr. Željku Ninčeviću, strini dr. Jasni Ninčević i njihovoj obitelji, te Siniši Andrijaševiću, Ivici Munivrani i ostalim članovima kluba. Hvala gradu Solinu, Čistoći Split, Torcidi Ninčevići, NK Uskok, posebno gospodinu Ivanu Mihoviloviću, NK Mosor Žrnovnica, posebno gospodinu Jelaš Mariju. Posebno veliko hvala don Anti Matešan na vrlo emotivnom oproštaju od našega Vinka. Ako smo koga izostavili neka nam ne zamjere. Sv. misa zadušnica služit će se dana 4.XII.2020. u 17 sati u crkvi Solinskih mučenika u Ninčevićima. Zahvalni roditelji. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
04. prosinac 2020 20:26