"...istrajat će tilo, dat se neće stina, a i ti si s nama i neka te nima..."

BLAŽ TANDARA

14.IV.2021. - 14.V.2021.
Fala svima koji su našeg Blaža ispratili na posljednje putovanje ričima utjehe, molitvom, stiskom ruke, zagrljajem, pisanim putem, cvićem... Fališ za sve što je bilo i za sve što dolazi. Ponosni jer si odabran bit' naš i jer smo odabrani bit' tvoji - i dalje nas obasjaji strogom blagošću sjaja svojih očiju, grli nas sigurnošću svojih ruku i čuvaj nas cilim svojim bićem. Do ponovnog susreta, kad za to dođe vrime. S ljubavlju i zahvalnošću, tvoji najmiliji.
Dana 13.V.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni

MILAN MANDEKIĆ

Ovim putem, dirnuti iskazanom pažnjom i poštivanjem, zahvaljujemo rodbini,prijateljima, susjedima i znancima na dostojanstvenom ispraćaju, na usmenim i pismenim izrazima sućuti, te svima koji su cvijećem okitili njegovo posljednje počivalište. Zahvalna supruga Zrinka i djeca Maja, Milva i Mili s obiteljima Počivao u miru Božjem!
Dana 13.V.2021. godine navršava se tužnih mjesec dana otkada nas je napustila naša voljena

STANKA FRANIĆ

rođ. Polić
Dirnuti velikom pažnjom i riječima koje su nam iskazane u trenucima naše tuge, ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i dostojanstveno ispratili našu dragu na vječni počinak. Posebno zahvaljujemo dr. Almi i njenom timu, dr.Toliću i njegovom timu, kao i djelatnicima socijalne skrbi Vrgorac. Ožalošćena obitelj.
Danas, 12. svibnja 2021. godine navršava se tužna 3 mjeseca otkako nas je napustila naša najdraža supruga, majka, baka i prabaka.
Od srca joj hvala za sve što je učinila u životu za nas.
Ovim putem zahvaljujemo svima koji su s nama podijelili bol i tugu, usmenim i pismenim putem.
Također i svim onima koji nisu mogli biti sa nama ali su se u srcu oprostili od nje.

MIRJANA MARENZZI

12.II.2021. – 12.V.2021.
Ožalošćeni: suprug Vinko, sin Livio s obitelji, kćeri Silvana, Ankica i Marijana s obiteljima, unučad, praunučad te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
Počivala u miru Božjem!
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
13. svibanj 2021 18:15