StoryEditorOCM
Tenisbio veliki favorit

Kontroverzni Francuz ponovno u elementu, uopće nije skrivao da želi izgubiti, pogledajte što je radio

Piše Sport SD
11. listopada 2023. - 07:27

Kontroverzni francuski tenisač Benoit Paire opet se našao u središtu skandala. Ovoga puta u prvom kolu Challengera u španjolskoj Malagi igrao je protiv domaćeg tenisača Pedra Martineza, a ono što je napravio na tom meču šokiralo je sve koji vole ovaj sport - pišu Sportske novosti.

Paire je odigrao meč koji će se sigurno naći pod istragom zbog namještanja. Francuz je namjerno slao loptice u publiku, zabijao čiste zicere u mrežu i šetao po terenu bez namjere da stigne lopticu koju pošalje protivnik.

U prvom je setu takvom igrom osvojio šest poena i izgubio sa 6:0 za samo 17 minuta igre. U drugom je setu igrao malo ozbiljnije, a posebno na 2:2 i Martinezov servis. Tada je imao četiri break-lopte, no nije uspio iskoristiti niti jednu.

Nakon toga ponovno je potonuo i bez ikakvog otpora pustio Martinezu da napravi break i povede s 4:2 pa onda predao meč u kojem je prema kladionicama bio veliki favorit. Francuz se tako narugao i ovom turniru i tenisu, a ostaje vidjeti hoće li ga ATP nakon svega kazniti.

Video pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:53