StoryEditorOCM
Strani nogometliga prvaka

Atalanta izvela čudo, Pašalić oduševio, Kloppova reakcija nakon debakla na Anfieldu sve govori

Piše Sport SD
12. travnja 2024. - 07:22

Nogometaši Atalante napravili su veliki korak prema plasmanu u polufinale Europske lige nakon što su u prvom susretu četvrtfinala na Anfieldu pobijedili Liverpool (3:0) uz pogodak hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića.

- O moj Bože, bila je ovo stvarno loša utakmica. Dobro smo ušli u susret, ali nismo tako nastavili. I prije no što su oni zabili, izgubili smo konce igre. Bilo nas je posvuda, ali i nigdje. Vezni red bio nam je rastegnut. I desno i lijevo. Nisam to prepoznao, bilo je stvarno čudno - izjavio je trener Liverpoola Jürgen Klopp nakon utakmice.

image
AFP

Trener Atalante Gian Piero Gasperini bio je oduševljen.

- Ovo je izvanredan rezultat za Atalantu, za njenu povijest, za sve navijače koji su na dobili nevjerojatnim entuzijazmom, za klub, za momčad. Već je igranje u četvrtfinalu Europske lige nešto na što smo jako ponosni, a ovo je jedan od onih rezultata koje ćemo pamtiti. Dugo smo zajedno i imamo vrlo specifične reference. Znao sam da imamo Pašalića u sjajnoj formi.

Hrvatski reprezentativac zabio je konačnih 3:0 u 83. minuti. Scamacca je odlično ‘podvalio‘ loptu do Edersona koji je pucao, Kelleher je obranio, a Mario Pašalić pospremio loptu u mrežu za veliku pobjedu Atalante.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:31