StoryEditorOCM
Domaći nogometbivši hajdukovac

Marin Ljubičić komentirao uspjeh juniora Hajduka: ‘Doma kod mene bila je ludnica‘

Piše SPORT SD
20. ožujka 2023. - 17:32

Hrvatska mlada U-21 reprezentacija okupila se u Zagrebu za prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo. Prvo će 23. ožujka igrati protiv Izraela, a pet dana kasnije idu u goste Engleskoj.

U napadu bi trebao zaigrati i Marin Ljubičić, bivši napadač Hajduka koji igra sjajno u austrijskom LASK-u, te je sinoć zabio gol nakon dva tjedna izbivanja.

- Imao sam gripu, istina. Na početku je bilo odlično, krenuo sam dobro, pa sam dobio crveni karton koji me zeznuo. Onda je stigla stanka s golovima, pala je forma, kako meni tako i cijeloj ekipi. No, u zadnje dvije utakmice dva moja gola, mogu biti zadovoljan i treba samo tako nastaviti, rekao je Ljubičić, a prenio HRT.

- Prihvatili su me dobro. Sve je krenulo kako treba. Rekao bih da je dobar period otkako sam otišao.

Povezivalo ga se sa Sportingom iz Lisabona, no ustvrdio da je koncentriran samo na rad.

- Moramo se pripremiti najbolje što možemo. Ovo nam je posljednja priprema za Europsko prvenstvo koje dolazi na ljeto - izjavio je Ljubičić.

Pohvalio je konkurenciju u napadu u mladoj reprezentaciji. Uz njega pozvani su Gabriel Vidović, Antonio Marin, Luka Stojković, Dion Drena Beljo, Ivan Dolček, Matija Frigan i Luka Stojković.

Komentirao je i uspjeh juniora Hajduka koji su se plasirali u polufinale Lige prvaka mladih.

- Gledao sam. Ne čujem se s njima, oni su mlađi, nismo se toliko podudarali. Što reći? Gledao sam. Ponos. Doma kod mene je bila ludnica kad su bili penali. Sad u Nyon protiv Milana koji je možda favorit, ali nadamo se pozitivnom i da se ide to osvojiti, rekao je Ljubičić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 03:42