StoryEditorOCM
TV&RealityŽIVOT JE NA VAGI

Sinjanka promijenila život za 180 stupnjeva, smršavila 62,3 kg: ‘Ovo putovanje bilo je puno uspona i padova‘

Piše SCENA SD
5. siječnja 2024. - 12:16

Završila je još jedna sezona popularnog showa "Život je na vagi", a Sinjanka Nina Bandić s 45,7 posto izgubljene mase zauzela je treće mjesto, iza pobjednika Mislava Šepića i drugoplasiranoga Gorana Bartulovića. Nina je u show stigla sa 136,2 kilograma, a u finalnom vaganju izgubila je 62,3 kilograma.

Nina se oglasila na društvenim mrežama:

"Bilo je ovo jedno nezaboravno putovanje. Puno uspona i padova, suza i smijeha. Obogatilo je moj život u svakom smislu. Toliko predivnih ljudi, trenutaka, iskrenih emocija i novih iskustava. Koračajući ovim putem, osim što izgubiš višak kilograma, upoznaš ljude koji ti svojim znanjem, strpljenjem, ljubavlju i predanošću pokušaju olakšati svaku sekundu tvoje borbe.

Hvala mojoj dragoj Martini Linarić što je bila ustrajna i naučila me kako se zdravo hraniti i da se od zdravih namirnica mogu napraviti čarobna jela. Hvala ti što si i nakon emisije tu uz mene i pomažeš mi u borbi iz dana u dan.

Isto tako veliko hvala Mirni Čužić koja je od početka prepoznala borca u meni za kojeg tada nisam znala ni da postoji. Hvala ti što si vjerovala u mene i onda kada sama nisam.

Veliko hvala Edinu Mehmedoviću na svim riječima potpore i guranju prema naprijed. Hvala ti što si nas naučio da u zajedništvu koračamo naprijed, jer točno takav je bio tvoj crveni tim.

I na kraju najveće hvala "Životu na vagi" što mi je omogućio ovo nezaboravno iskustvo i dao mi priliku za novi život. Jedan predivan projekt koji mijenja živote ljudi godinama, ove godine je promijenio i moj život za 180 stupnjeva."

image

Nina Bandić

Darko Tomaš/Cropix
image

Finalna epizoda

Darko Tomaš/Cropix

Učiteljica razredne nastave Nina Bandić koja uživa u fotografiji prije početka showa bila je pozitivna i vjerovala da će dostići svoj puni potencijal kada izgubi težinu. 

"Moje loše prehrambene navike i hormoni stajali su me svega. Imam sve u životu što želim; obitelj, ljubav, vjeru i prave prijatelje. Osim što sam jako zabrinuta da bi mi debljina sigurno poremetila ostvarenje stvaranja obitelji jednog dana, kad bih se na to odlučila", ispričala je tada Nina.

Strahovala je  da zbog prekomjerne težine neće još dugo biti sa svojim voljenima. "A stvarno volim život i želim živjeti još puno godina punim plućima, a ne se misliti koju bolest će mi moja debljina sutra donijeti", istaknula je tada NIna.

Nina je sada postigla svoj cilj.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:51