StoryEditorOCM
ShowbizSVI JE KOMENTIRAJU

Tko je Beograđanin zbog kojeg je Martina Vrbos postala Srbos? Ovako izgleda biznismen Bogoljub, pjevačica ga je zavela

Piše Scena SD
28. veljače 2024. - 11:36

Riječka pjevačica Martina Vrbos (39) nastupila je na "Beoviziji", srpskom natjecanju za pjesmu koja bi ih trebala predstavljati na Eurosongu. No nije prošla u finale.

Nastupala u seksi izdanju, u crnom prozirnom kostimu Juraja Zigmana, koji je više otkrivao nego skrivao, a ispod kojeg su se nazirale i njezine crne tanga gaćice.

Njezina objava na Instagramu je izazvala brojne reakcije, i to vrlo različite, od onih kojima se sviđa Martinina pjesma, do onih koje je silno iživcirala.

"Nažalost je moja zemlja (?), kao i uvijek maloumna i što god ono što je Lena imala je prošlo, vaša uveliko bolja pjesma nije, i žao mi je zbog toga. Također zbog mentaliteta koji ova država ima, jer sam sigurna da 70% onih koji su glasali za Lenu nije glasalo za vas, jer ste iz Hrvatske. No, svakako to nema veze, jer će Hrvatska ući u finale ma koga mi poslali na ESC. Srbija ne umije izabrati dobrog predstavnika. Još jednom, jako mi je žao što niste prošli!" - napisala je Martini pratiteljica iz Srbije.

Pratitelj iz Hrvatske ovako je reagirao:

"Očito ništa od predstavljanja za, kako si rekla, "tvoju Srbiju", ne žele te zato što si Hrvatica. Sada nakon ovog ulizivanja, dizanja tri prsta... ne želimo te ni mi. Rekla si da si Srpkinja i Hrvatica. Srpkinja budi i ostani do kraja, a nas zaboravi. Na Doru se više ne prijavljuj, Martina Srbos" - poručio joj je.

Bivša članica riječkih "Putokaza" već godinama živi u Srbiji, pa se po vlastitom priznanju i osjeća kao Srpkinja. Izjavila je i kako smatra da je Aleksandar Vučić jedan od najzgodnijih Srba, a nedavno je bubnula da je mirne duše možemo zvati i Martina Srbos.

Premda nije izborila ulazak u finale, Martini Vrbos je najveća podrška na izboru za Pjesmu Eurovizije bio je njezin suprug, šest godina mlađi Beograđanin, biznismen Bogoljub Vidaković, piše nova.rs.

Par je u braku osam godina i ponosni su roditelji dvoje djece, kćeri i sina. Zbog ove ljubavi, Riječanka je prije deset godina preselila u Srbiju.

Zbog preseljenja, ističe, ne žali. Beograd joj odgovara privatno i poslovno.

"To je čista matematika, veći grad, više mjesta za pjevače svih profila. I mnogi Hrvati dolaze da bi nastupali i uzimali neku lovu“, zaključila je pjevačica.

Martina i Bogoljub, inače direktor građevinske tvrtke, vjenčali su se 2016. u istarskim Balama, ceremoniji je prisustvovala samo najuža obitelj.

"Riječanka sam i Istra mi je vrlo bliska. Htjela sam proslaviti vjenčanje u konobi Kamene priče u Balama, ja je zovem jazz konoba. Ondje sam nekad nastupala, rekla sam da je to najsavršenije mjesto na svijetu, kao iz bajke. I kad sam dovela Bogoljuba, rekao je: Kad se budemo vjenčali, to će biti ovdje. I tako je i bilo" - ispričala je svojedobno Martina Vrbos.

Jednom prilikom je otkrila kako je upoznala čovjeka svog života.

"Upoznali smo se u Budvi. Došao je na moj koncert, snimila sam ga iste sekunde i pomislila da je sladak. Upoznao nas je zajednički prijatelj. Naravno da sam umrla za njim, a on se ponašao nezainteresirano. Igrice su trajale nekoliko mjeseci dok nije pao na moj šarm i, eto, danas smo muž i žena“, ispričala je ranije Martina, dodavši kako razliku u godinama ne osjeti.

"Razliku ne osjećam jer se odlično slažemo! Možda je bolje da me to pitate kad budem šezdesetogodišnja debela baba, a on još uvijek zgodan i lijep. Tad ću znati odgovoriti“, našalila se tada pjevačica.

image
Phillipo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:31