StoryEditorOCM
ShowbizNAJPOSEBNIJI DANI

Halid otkrio gdje se zbog oca morao ženiti, a Žera konačno priznao gdje su on i splitska studentica tajno isplovili

Piše Scena SD
12. siječnja 2024. - 11:15

"Iako sam živio u Sarajevu, otac nije dao da se vjenčam u Sarajevu, nego sam morao ići na selo. I ja ispoštujem oca. On je glavni, ne možeš ti... dok je živ bio, u nas je tako, dok je stari živ - njegova je zadnja. Nema tu priče, uvijek je tako bilo‘‘, prisjetio se Halid Bešlić u razgovoru za In magazin.

Vjenčali su se kod matičara u trošnoj zgradi lokalnog mjesnog ureda.

‘‘U tom mjesnom uredu dva vjenčanja godišnje! Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dolete... Mi taman da potpišemo, a one se zalijetale, ulijetale, to je takav smijeh bio, takva zezancija, da je to bilo ludilo‘‘, prisjetio se Halid. 

image

Halid u rodnom Sarajevu

Ante Čizmić/Cropix

Tony Cetinski u bračnu je luku uplovio nekoliko puta, no kaže da je samo jedan put najvažniji.

‘‘Pred Bogom se oženiti, to je najbtinije. Ovo drugo su više bila druženja, partyji, svjedočenje papirnato i tako dalje, ali ovo pred Bogom je nešto sasvim drugo‘‘, kaže Tony. 

S Dubravkom se oženio u Las Vegasu 2014., a 2021. su imali i crkveno vjenčanje u Opatiji.

‘‘Imali smo jedan dugi bijeli tepih duž cijele crkve po kojem je hodala mlada, i taj tepih nam je ostao u vlasništvu, tako da ako nekom treba, rentamo tepih za crkvena vjenčanja...‘‘, šali se Tony. 

Glumica iz serije "Kumovi", Daria Lorenci Flatz, dobro pamti svoja vjenčanja.

image

Dubravka i Tony Cetinski vjenčali su se u Las Vegasu, pa onda i crkveno u Opatiji

Livio Andriji/Cropix


‘‘Ja sam dva puta to uspjela obaviti! Prvi put s prvim mužem, planinarski dom na Pohorju smo iznajmili, sva naša ekipa je došla tamo, kum nam je svirao ciganske pjesme, plesalo se po stolovima do jutra.

Drugo vjenčanje, trudna do zuba s bliznacima, sa svojim kumovima, potpisali... Osmi mjesec, bjež‘ doma ležati i za par dana rodila. Sa svojim mužem Flatzom ni prsten nemam. Dakle, možete se vjenčati i bez prstena ljudi! Moguće je, možeš, ne moraš imat prsten, tako da sam ja jedna jeftina mlada‘‘, smije se Daria Lorenci Flatz. 

image

Zagreb,230519.
Restoran Miki’s.
Svecano predstavljanje knjige Promatraci u zrcalu Josipe Pavicic Berardini na cemu su ulomke iz knjige citali Ana Begic, Jelena Rozga, Slavko Sobin i Daria Lorenzi Flatz.
Na fotografiji: Darija Lorenzi.
Foto: Livio Andrijic/CROPIX

Livio Andrijic/Cropix


Mnogi bi pozavidjeli Borni Kotromanić na gala vjenčanju s Lukom Rajićem 1996. u Dubrovniku.

‘‘Prvo sam jako ponosna da je to bilo jedina svadba na kojoj je pjevao Oliver Dragojević! Meni je to najposebnija stvar koju smo si mi, eto, mogli priuštiti. Zahvaljujući njegovoj dobroj volji, jer nije tu ni novac bio bitan. Bilo je jako lijepo jer je bilo u Dubrovniku, prva svadba tako nekog slavnog i poznatog nakon rata‘‘, prisjetila se Borna. 

image

Borna Kotromanić: Jako sam ponosna da je to bilo jedina svadba na kojoj je pjevao Oliver Dragojević! Meni je to najposebnija stvar koju smo si mi, eto, mogli priuštiti. Zahvaljujući njegovoj dobroj volji, jer nije tu ni novac bio bitan

Boris Kovačev/Cropix


Javnost pamti i vjenčanje Snježane i Franza Schillingera na Kornatima javnost dobro pamti.

‘‘Ja sam Franzu rekla, kad me je on zaprosio, ako ćemo raditi svadbu, onda mora biti spoj naših dvaju poslova, tako da mene to nije koštalo kao što ljudi misle‘‘, priča Snježana. 

image

Snježana Mehun i Franz Schillinger snimljeni u Splitu

Božidar Vukičević/Cropix


Las Vegas je prilično popularna destinacija za vjenčanja među domaćim zvijezdama. Ondje je DA izgovorio i Mladen Grdović.

‘‘Mi smo oženjeni u općini Nevada u Las Vegasu, tako da smo dobili onaj zlatni pečat koji vrijedi za cijeli svijet. Priznaje se. Ta crkva je sada muzej... Nema glumaca, od starijih, koji se tu nisu ženili: Gary Cooper, Richard Gere...

Tako su oni meni sve namjestili, imali smo lipo vjenčanje, jedno 20-ak nas, bio je Bepo Matešić‘‘, ispričao je Grdović.

image

Žera sa suprugom Barbarom ispija kavu ispred makarskog hotela Meteor

Ivo Ravlić/Cropix


Pod velom tajne u bračnu luku je uplovio frontmen Crvene jabuke, Dražen Žerić Žera.

‘‘To je bio jedan mali romantični brodić... Ja sam bio preselio u Split, kad je ona počela studirati. Onako sve u tajnosti, i onda smo odlučili tamo i vjenčat se. Išli smo malim brodićem, okićenim, na Šoltu, bilo je prekrasno, nas je 15-20 stalo na brod, ma romantika čista, more, galebovi...‘‘, prisjetio se Žera. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:28