StoryEditorOCM
ŽivotPJEVAČEVA TUGA

Halid Bešlić progovorio o najbolnijim temama: ‘Žena mi je imala tumor; nemam više s kime popiti kavu, fali mi mladost‘

Piše Mozaik SD
11. veljače 2024. - 23:59

Svoj privatni život bosanskohercegovački pjevač Halid Bešić inače brižno čuva od javnosti. Ali, ovog puta s javnosti je podijelio neke od detalja iz svog privatnog života, poput odnosa sa suprugom s kojom je već četiri desetljeća u skladnom braku. Halid je otkrio kako i gdje su se upoznali i što su sve morali prebroditi tijekom niza godina zajedničkog života, piše srpski portal Kurir.

- Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kavani gdje sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika, bila je kuharica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kavanama. Kada smo se upoznali vidio sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah poslije toga smo se vjenčali. Eto, tolike godine funkcioniramo i dan danas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prebrodili. Kada smo bili mlađi to je nekako i normalno - rekao je Halid.

Pjevač se ostvario kao suprug, ali i i kao otac i kao djed, pa ističe da su mu sve ove uloge veoma značajne:

- Ja nisam osjetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dijete. Moja žena je imala problema s jajnicima i zbog toga nismo mogli imati još djece. Imala je tumor na jajniku, to smo riješili operacijom i to je bila posljedica. Njima nikad ništa nije nedostajalo... Ja sam stalno putovao, radio... ne možete se baviti glazbom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osjetio te trenutke na pravi način.

Halid je otkrio i što mu nedostaje u životu i koje kolege mu posebno nedostaju:

-Mladost mi nedostaje! Vrijeme prolazi... to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju... Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kavu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem s njim. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor... s njim sam bio jako blizak. Rastao sam se s njima. Mi smo bili kafanski ljudi, nedostaju mi... rekao je pjevač sa sjetom u glasu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:34