StoryEditorOCM
ShowbizUZBUDLJIVO JE

Da ne znamo da je Doris, ne bismo je prepoznali! Oduševila nas je stylingom na generalnoj probi za koncert za Olivera!; Ivana Huljića smo snimili u intrigantnom ženskom društvu, pogledajte fotografije

29. srpnja 2022. - 11:31

Vela Luka je ovog tjedna, a danas pogotovo, iz više razloga vrlo poželjna destinacija.

Večeras će se ondje održati veliki koncert u sjećanje na voljenog Olivera (srećom, i uz prijenos na HTV-u), na kojemu će nastupiti respektabilna glazbena ekipa, Zorica Kondža, Doris Dragović, Petar Grašo, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Eli Žuvela, Matija Cvek, Jure Brkljača i drugi, predvođena neumornim Antom Gelom, a koja danima, a posebice sinoć, održava probe i uštimava se, kako bi sve večeras proteklo bez tehničke greške.

image
Joško Ponoš/Cropix


Svi se daju "do daske", jer svima je Oliver neka važna točka, bilo u privatnom, bilo u glazbeničkom životu. Za njega mora sve biti najbolje. Jer, i od njega je dolazilo čisto savršenstvo.

Generalne probe uoči velikih koncerata uvijek su zanimljiva prigoda. Pojave se ondje pjevači u neformalnijem, opuštenom izdanju, viđamo ih onakve kakvi su i privatno.

image
Joško Ponoš/Cropix


I baš su simpatični takvi. Doris Dragović nas je, primjerice, oduševila stylingom na probi. Da ne znamo da je to ona, na prvu je ne bismo ni prepoznali.

U vrlo zanimljivom zelenom kompletu s uzorkom i s trakom u podignutoj kosi, Doris je izgledala totalno "cool".

image

U vrlo zanimljivom zelenom kompletu s uzorkom i s trakom u podignutoj kosi, Doris je izgledala totalno "cool"

Joško Ponoš/Cropix


Prepoznatljiva u nastupima po svojim dugim, elegantnim, svečanim haljinama, splitska pjevačica je pokazala drugačiju sebe, i rado bismo je vidjeli u nekoj od ovakvih kombinacija i u scenskom nastupu.

image

Zorica Kondža

Joško Ponoš/Cropix

Zorica Kondža je također bila simpatična u točkastoj opciji i s bijelim tenisicama na nogama, bravo za naše Splićanke u najboljim godinama.

image
Joško Ponoš/Cropix

Pored modnih zanimljivosti, naši su fotoreporteri registrirali još jednu zanimljivost, i to ne malu.

Ivana Huljića u vrlo zanimljivom ženskom društvu. Onom Andree Andrassy.

image

Ivan Huljić i Andrea Andrassy

Joško Ponoš/Cropix
image

Čini se da Andrassy godi društvo Huljićevih generalno. Je li Ivanovo, u nekom smislu, posebno bitno, ostaje vidjeti. 

Joško Ponoš/Cropix

Plavokosu zagrebačku kolumnisticu pamtimo i kao članicu žirija u RTL-ovom showu "Zvijezde", gdje su joj kolege bile, među ostalim, Petar Grašo i Tonči Huljić.

Andrea se rado zezala tokom showa kako je kao tinejdžerica bila zaljubljena u Tonča Huljića, rado se s njim "kontreštavala" u stavovima oko pojedinih izvođača, svakako, vidjelo se da im obostrano godi takva komunikacija.

image
Ante Čizmić/Cropix

Čini se da Andrassy godi društvo Huljićevih generalno. Je li Ivanovo, u nekom smislu, posebno bitno, ostaje vidjeti. 

image
Ante Čizmić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2023 09:24