StoryEditorOCM
ShowbizBAŠ JOJ STOJI!

Doris Dragović je u Veloj Luci stilski izgledala drugačije nego li tijekom većine svoje karijere: haljina u kojoj je pjevala za Olivera je fenomenalna, jeste li je dobro vidjeli?

Piše Mozaik SD
30. srpnja 2022. - 21:09

"Trag u beskraju", koncert u znak sjećanja na Olivera Dragojevića okupio je brojne zvijezde i obožavatelje, među njima i Doris Dragović, koja je pobrala puno pažnje i radi svog odjevnog stila, piše Gloria.

Već je svima jako dobro poznat modni stil Dragović koja rijetko izlazi iz modnih okvira, međutim u posljednje vrijeme itekako probija modne granice.

image

Dorisinu fenomenalnu haljinu mnoge bi žene rado odjenule

Joško Ponoš/Cropix


Naime, za ovu prigodu pjevačica se odlučila za "voćni print", pa je njezina haljina bila u žuto crnim tonovima. Neobični uzorci limuna i naranče uzduž cijele haljine te kimono kroj s jednim otvorenim ramenom Dragović je upotpunila glamuroznim naušnicama.

image

Kimono kroj itekako je veliki hit, a asimetrični izrezi koji ostavljaju jedno otvoreno rame doživljavaju veliki 'comeback'

Joško Ponoš/Cropix


Kimono kroj itekako je veliki hit ove sezone, a asimetrični izrezi koji ostavljaju jedno otvoreno rame doživljavaju svoje veliki "comeback".

image
Joško Ponoš/Cropix


Slobodna Dalmacija je pisala i jučer kako je splitska pjevačica "isfurala" totalno neočekivani "look" i na generalnoj probi uoči velikog koncerta, gdje se pojavila u nesvakidašnjem zelenom kompletu s uzorkom i s trakom u podignutoj kosi.

Doris je izgledala totalno "cool".

image
Joško Ponoš/Cropix


Prepoznatljiva u nastupima po svojim dugim, elegantnim, svečanim haljinama, pjevačica rasnog vokala i ljepote pokazala je drugačiju sebe, i rado bismo je vidjeli u nekoj od ovakvih kombinacija i u scenskom nastupu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 12:07