StoryEditorOCM
Panoramablagdansko ludilo

Jingle All the Way... Donosimo sedam seks poza zbog kojih ćete cijeli prosinac kliktati ‘ho, ho, ho...‘

Piše Nina Čiča/Živim.hr
2. prosinca 2023. - 08:00

Kako križate dane na svom kalendaru, tako vam postaje jasno da su blagdani svakim danom sve bliže i bliže. A s njima naravno i nezaobilazna blagdanska strka: da stignete poslati sve čestitke na vrijeme, da uspijete kupiti najbolje igračke za djecu, pronaći najbolju odjevnu kombinaciju za božićni domjenak i tako dalje i dalje. Definitivno ste pod stresom. Pa, zašto se onda ne biste riješili tog stresa s malo seksa? Ili još bolje, zašto ne biste u tu svrhu isprobali neke seks poze inspirirane blagdanima? One će vam bolje od bilo čega pomoći da se opustite u tom kaotičnom blagdanskom periodu, piše Živim.hr.

Eh, sada ste se sigurno zapitali što bi to bila blagdanska seks poza, zar ne? To zahtijeva nešto više od donjeg rublja u stilu djeda Mraza ili Božićnjaka, kako vam drago. Naravno, ako želite, možete upotrijebiti i to, ali prave blagdanske seks poze crpe inspiraciju iz nekih najpoznatijih simbola Božića, od božićnog drvca do badnjaka i božićnih zvončića.

image

Ilustracija

Shutterstock

I uz to, jamče da ćete zapjevati, ali u nekom sasvim drugom tonu od onog kakav se čuje u božićnim pjesmama. Naravno, imajte na umu da biste te poze trebali isprobati prije nego što sat otkuca ponoć posljednjeg dana Stare godine. Gdje god se našli, ove seks poze inspirirane blagdanima natjerat će vas da ove godine i vi zavičete ‘Ho, ho, ho...‘. Ili možda ‘Oh, oh,oh...‘?

1. Sjeverni pol

Jednostavan, seksualan način da odate počast mjestu gdje se „proizvode” igračke za cijeli svijet jest da isprobate stojeći seks. Ako vam održavanje ravnoteže predstavlja problem, neka se partnerica nasloni na zid leđima i obavije noge oko vašeg struka.

2. Božićno drvce

Bilo da plešete oko njega ili stavljate poklone ispod njega, ne može se poreći važna uloga jelke u blagdanskom periodu. Odajte joj počast tako da zajedno kreirate drvce. Kleknite i okrenite se licem jedan prema drugome ispreplićući se pritom. Zatim se lagano trljajte jedno o drugo, a partner pritom može penetrirati.

3. Snježni anđeo

Kao klinci, svi smo jedva čekali da napada snijeg da se možemo u njemu valjati i tako se pretvarati u snježne anđele. Sada kad smo stariji, vjerojatno bismo radije ostali u svojim toplim krevetima nego jurcali po hladnom snijegu. No, to ne znači da morate propustiti tu omiljenu zimsku zabavu. Jednostavno lezite ispruženih i raširenih ruku i nogu, a partner neka se zabavi tamo dolje.

image

Ilustracija

Shutterstock

4. Vješanje imele

Zašto se gnjaviti vješanjem grančica imele uokolo kad sami možete biti imela, uz malo mašte naravno? Neka partner klekne na krevet, ostavljajući dovoljno mjesta da vi ležite na krevetu na leđima dok vama glava visi dolje preko ruba. Zatim obavijte noge oko njegovog vrata i podignite leđa. Što više podignete leđa, dublja će biti penetracija i intenzivniji užitak.

5. Ukrasite sobu

Vješanje girlandi nije lako. A vješanje girlande dok vaš partner penetrira u vas odozada još je teže. Ali taj će vam izazov omogućiti da još više uživate u orgazmu. Ova poza je samo inačica stojeće seks poze, no u ovom slučaju žena se rukama oslanja o zid.

6. Božićni zvončići

Kaže se da je bolje davati nego primati, naročito u blagdansko vrijeme. Pa zašto ne pružite svom partneru najbolji seks ikada? Vjerojatno ste dosad već usavršili pozu gdje ste vi gore pa biste je sada mogli podići na višu razinu tako da masirate njegove testise dok se trljate o njega. Stručnjaci tvrde da većina muškaraca voli kad im se tijekom seksa diraju testisi, dakle ovo će mu pružiti poseban užitak.

7. Mlijeko i keksi

Seks vam može otvoriti apetit, a kad se osjećate dobro, to vas može učiniti proždrljivim. Dakle, ova poza će omogućiti oboje: jednu ruku upotrijebite da njome rukujete svojom omiljenom seks igračkom, a drugu da u usta ugurate nekoliko blagdanskih keksića. Ne brinite, ostat će ih još dovoljno za goste koji vam dođu na Božić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:04