StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Jarce će strah od bolesti natjerati na promjene, Ribe suzdržite se svađa! Vage će uživati u faćkanju

Piše MOZAIK SD
4. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Spremni ste na naporan rad do ostvarenja cilja, a dobar nos za biznis i sposobnost uočavanja rizika ići će vam u prilog. Bit ćete spontani pa biste mogli preko noći donijeti odluku o promjeni posla ili preseljenju.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Kozmetički zahvati pričinjavat će vam užitak. Želite izgledati lijepo i dotjerano da biste se osjećali dobro u svojoj koži. Bit će vam teško odreći se omiljene hrane, no radi vitkosti odoljet ćete iskušenjima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Izlasci i posjete kulturnih i društvenih događanja obilježit će dan. Steći ćete nova poznanstva i voditi zanimljive i poticajne razgovore. Nečiji um i humor privući će vas u romantičnom smislu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Izbjegavate promjene, čak i ako su dobre za vas. Radije ćete se zadržati u nepovoljnoj situaciji, nego se odvažiti na nešto novo u pogledu posla ili ljubavi. Netko će vam dati koristan savjet koji niste spremni čuti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Ozbiljno ćete pristupiti obavezama, a dobra organizacija i zalaganje donijet će uspjeh. Povoljno je vrijeme za nove suradnje i projekte, kao i za traženje posla. Pomoć će vam stići iz neočekivanog izvora.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Djevica

Poslovni uspjeh očekuje prilagodljive i snalažljive. Ako vas uzrujavaju sitnice i ne volite da vam išta remeti plan, naći ćete se u problemima. Suočite se s pojavama koje vas sputavaju i uvedite promjene.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Uživat ćete u pažnji udvarača. To će vam laskati i omogućiti da se osjećate poželjno. Očijukanje neće biti strano ni vezanima, ali pobrinite se da sve ostane u bezazlenim okvirima. Planirat ćete izlet za vikend.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Osjećat ćete potrebu za dominacijom nad partnerom. Pokušate li ga kontrolirati, naići ćete na otpor i zato mu dajte više slobode. Bit ćete bez kompromisa i na ostalim poljima, što vam neće uvijek ići u prilog.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Dan je idealan za zabavu i provode. Bit ćete društveni i željni uzbuđenja pa nećete odbijati priliku za izlazak. Mogli biste donositi nesmotrene odluke radi što bržeg postizanja zadovoljstva.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Imate puno obaveza, a manjak motiva. Strah od bolesti navest će vas na raskid s lošim navikama i prelazak na zdravu prehranu. Bit ćete voljni odreći se koječega u nadi da ćete se osjećati i izgledati bolje. 

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Pred vama je sadržajan dan. Pripremite se na neočekivane i ugodne novosti. Prigrlite promjene i ne bojte se izazova. Ovo je trenutak da izađete iz zone komfora i učinite nešto o čemu dugo maštate.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Izgledna su kašnjenja, nesporazumi i zastoji u prometu. Nepredvidljive okolnosti bit će učestale. Pristanite na prilagodbu i ne dižite paniku bez razloga. Suzdržite se od ulaska u prepirke.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 08:50