StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Bikove čeka poboljšanje financijske situacije, Vodenjaci će tragati za novim ljubavnim iskustvima...

Piše MOZAIK SD
9. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Dani će biti ispunjeni izlascima i susretima. Osobito će vas veseliti pohađanje društvenih okupljanja. Započinjat ćete razgovor s neznancima, a pažnju će vam privući netko tko će vas nasmijavati. Dobro ćete se snalaziti u nepredviđenim situacijama. Rješavat ćete probleme i dokazati da sjajno funkcionirate pod stresom.

LJUBAV: 5 PSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Moguće je poboljšanje financijskih prilika. Na račun marljivog rada bit će vam isplaćen jednokratni bonus, dok će nekima biti odobrena povišica. Stabiliziranju materijalne situacije doprinijet će i povrat poreza ili duga. Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam bolje zdravlje, snažniji imunitet i više energije.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Do izražaja će doći vaša šarmantna i zaigrana priroda. Sviđat će vam se ljudi koji razumiju vaš smisao za humor, ali s kojima istovremeno možete voditi i ozbiljne rasprave. Učestali sastanci, boravak na terenu i nova poznanstva unose osvježenje u učmalu radnu svakodnevicu. Odgovarat će vam rad s ljudima i intelektualni poslovi.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Potreba za samoćom udaljit će vas od obitelji i partnera. Ne isključujte ih iz života jer bi se mogli osjetiti zanemareno. Samce će privlačiti miris zabranjenog voća. Razmislite prije nego što se upustite u tajnu vezu s nekim tko je u braku. Zaobići će vas veće zdravstvene tegobe, no i dalje će vam trebati trenuci mira i samoće. 

LJUBAV:  POSAO:  ZDRAVLJE: 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Često ćete pohađati društvene događaje i susretati se s mnoštvom zanimljivih pojedinaca, a ljubavni odnosi isprepletat će se s prijateljskima. Poslovi vezani za javni rad, politiku, udruge i organizacije pružit će vam priliku da zablistate. Ljubaznim i šarmantnim pristupom pridobit ćete ljude na svoju stranu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nećete biti zadovoljni načinom na koji vas bližnji tretiraju. Smatrat ćete da ne cijene sve što radite za njih, a vaša frustriranost dovest će do prepucavanja. Ulagat ćete mnogo truda u posao pa će vam kritike teško padati. Vjerujte u sebe i ne odustajte od svojih ambicija, čak i ako vam se u ovom trenutku doimaju neostvarivo. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Iako inače ne volite preuzimati inicijativu, ovog ćete tjedna biti prilično hrabri i direktni. Poneseni osjećajima, mogli biste predložiti voljenom zajedničko useljenje ili zaruke. Ako ste slobodni, na pomolu je nova ljubav. Tjedan je kao stvoren za učenje i polaganje ispita, kao i za upis tečaja i stjecanje novih vještina. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Bit ćete nesigurni i sumnjati u partnerovu iskrenost. Iako će vaši strahovi biti neutemeljeni, nećete im se moći oduprijeti. Budete li ga napadali i priređivali mu ljubomorne scene, nemojte se iznenaditi ako vam se suprotstavi. Želite se dokazati na poslu, ali mogli biste precijeniti svoje mogućnosti. Pazite se rizičnih investicija.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Odnos s dragim bit će skladan sve dok se budete držali opuštenih tema. Rasprava o važnim pitanjima na vidjelo će iznijeti razlike u pogledima koje bi mogle dovesti do okršaja. Poslovne obaveze će se nagomilati pa nećete imati vremena za zabušavanje. Nedostajat će vam smisla za organizaciju pa ćete sve odgađati do zadnjeg trenutka.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Ozbiljno ćete pristupiti radu i paziti na svaki detalj. Vaš trud neće biti vrednovan, no već krajem tjedna primijetit ćete naznake da su na vidiku povoljne promjene. Povoljan Mars čini vas snažnima i otpornima na bolesti. Mnogi će osjetiti poriv da se riješe štetnih navika pa će započeti dijetu ili odbaciti cigaretu.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Osjetit ćete želju za razonodom i novim ljubavnim iskustvima. Flert će vam predstavljati nasušnu potrebu, a mnogi će se upustiti u vruću avanturu. Parovi će probuditi ugaslu strast maštovitošću i spremnošću na eksperimentiranje u spavaćoj sobi. Najviše će uspjeha imati Vodenjaci koji se bave modom, ljepotom, umjetnošću i dizajnom.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Neslaganje s pojedinim članovima kućanstva eskalirat će do svađe, a napeta atmosfera u domu utjecat će nepovoljno i na druge aspekte vašeg života. Prijatelji i kolege primijetit će da ste nervozni i napeti, a nije isključeno ni da ćete se iskaliti na nekome od njih tko vam se slučajno nađe na putu. Pronađite vrijeme za sebe.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

Zsa Zsa

image

Zsa Zsa

Advent Na Vojnoviću/Advent Na Vojnoviću

Simpatična pjevačica zavidnih vokalnih mogućnosti rođena je 9. lipnja 1994. u Blizancima, pod čijim je utjecajem vedra, privlačna i zaigrana. Znatiželjna je, bistra i željna novih spoznaja i iskustava. Nemiran duh potiče je da stalno nešto radi, putuje i bude aktivna.

Pod utjecajem Merkura i Venere u Raku nježna je, osjetljiva i empatična. Zaštitnički je nastrojena prema ljudima koje voli. Velika je romantičarka kojoj je ljubav glavni pokretač. Mars u Biku čini je pomalo sporom, no i iznimno odlučnom i tvrdoglavom. U nadolazećem razdoblju otvaraju joj se sjajne poslovne i financijske prilike.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 06:28