StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Blizancima će tjedan početi dinamično, Vage će osvajati izgledom, Jarci će težiti skladu

Piše MOZAIK SD
10. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Novac i sigurnost bit će vam prvorazredni motivi. Prihvatit ćete posao koji vam nije drag, ako vam obećaju prihvatljiv dohodak. Vaša će velika prednost biti dobra povezanost i informiranost.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Imat ćete visoku poslovnu reputaciju i održavati skladne odnose. Velika energija i želja za uspjehom poticat će vas na naporan rad, a zahvaljujući Marsu u vašem znaku ništa vam neće biti teško.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Tjedan će započeti dinamično. Od jutra ćete biti u pokretu. Poslovne i obiteljske aktivnosti zahtijevat će puno hodanja, obilazak državnih institucija ili vožnju gradom. Pronađite navečer vrijeme za sebe i svoj hobi.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Do izražaja će doći vaša suosjećajnost i želja za pomaganjem. Uključit ćete se u humanitarnu akciju ili pružiti pomoć bliskoj osobi. Namjere će vam biti dobre, ali pazite da vas netko ne iskoristi.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Nigdje nećete prolaziti nezapaženo. Osvajat ćete karizmom i nepogrešivim modnim odabirima, a ljudi će vas voljeti i strahopoštovati. Njihove usluge će vam dobro doći u raznim situacijama. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Samci će biti privlačni, ali i selektivni. Strah od razočaranja potaknut će vas na suzdržanost. Nađete li se u osjetljivoj situaciji, suzdržite se od povišenih tonova i zadržite samokontrolu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Osvajat ćete lijepim i njegovanim izgledom, ali još više ugodnom osobnošću. Za svakoga ćete imati lijepu riječ i koristan savjet, što će vam podići popularnost. Samci će biti majstori u zavođenju.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Pojačan libido i glad za erotskim iskustvima potaknut će vas da se upustite u vruću i neizvjesnu avanturu. Čak će i vezanima bit teško obuzdati porive, ali izvanbračni flert donio bi im samo komplikacije.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Napeti ste, razdražljivi i brzopleti. Govorit ćete sve što vam je na pameti, ne misleći o posljedicama. Nekoga ćete naljutiti ili uvrijediti, ali pazite i da brzim jezikom ne nanesete štetu drugima i sebi.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Težit ćete za skladom u vezi i kloniti se jalovih rasprava. Ako su posrijedi važne teme, razgovor će ipak biti nužan. Porast energije potiče vas na fizički rad i bavljenje sportom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Tjelesna aktivnost donosit će vam radost. Posjedovat ćete natjecateljski duh i želju za novim doživljajima, ali u svemu što radite povedite računa o sigurnosti. Moguć je neočekivan novčani dobitak.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Zbunjeni ste, rastreseni i pomalo pogubljeni. Zaboravljat ćete na obaveze, kasniti i kršiti obećanja, a sve zbog loše organizacije. Zapisujte obaveze u rokovnik i poštedite se problema.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 08:02