StoryEditorOCM
Svijetja ne mogu drugo...

Sinoć se s kijevskih ulica javio u Hajdukovoj majici, a nedugo nakon toga je evakuiran. Ovo će zasigurno pamtiti kao jedno od najtežih gostovanja u životu

Piše PSD
25. veljače 2022. - 16:28

Reporter Nove TV Ivan Čorkalo se jučer javio iz Kijeva noseći na sebi Hajdukov suvenir. Riječ je o tzv. "Mišinoj majici", posljednjem apsolutnom hitu među simpatizerima splitskog kluba. "Svaki sat vremena čujemo detonacije", rekao je novinar, nakon čega mu je  voditelj Dnevnika Saša Kopljar poručio da se čuva.

Inače, izvijestio je i da se čitava TV ekipa evakuira te da su se uputili kombijem prema Poljskoj.  ''Bit će nam potrebno devet sati. Situacija je naoko normalna, ali ništa nije normalno zapravo. Kraj benzinske je duga kolona'', javio je Čorkalo u izvanrednim vijestima Nove TV.  Također je istaknuo da su s prvim granatama svi dotadašnji planovi pali u vodu i da se ljudi snalaze 'u hodu'.

image
nova tv
nova tv

Čorkalo je i prije rado govorio o tome da je veliki navijač Hajduka i to zbog svojih dalmatinskih korijena. Što se tiče loga na majici, on je osmišljen kao dio Hajdukove marketinške akcije 'Ja ne mogu drugo', što je ujedno i naslov pjesme koju su zajedno napravili sami Mate Mišo Kovač i TBF-ov Saša Antić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 10:41