StoryEditorOCM
Svijetbračna (ne)vjera?

Obiteljskoj idili je skoro došao kraj. Ovo je priča supruge koja je prošla kroz pakao da bi otkrila pravu istinu

Piše Vijesti SD
31. siječnja 2024. - 21:05

29-godišnja žena podjelila je svoju prilično nevjerojatnu priču o događaju koji joj je srušio obiteljsku idilu. Ispričala je kako je njen muž (31) napravio test očinstva za njihovu petogodišnju kćer. Na opće iznenađenje, rezultati su bili negativni, što je značilo da on nije biološki otac njihovog djeteta, prenosi srpski portal Nova.rs

Potpuno slomljena, supruga je uvjeravala sve da nije prevarila svog muža, da ga voli, da su zajedno od fakulteta i da je on ljubav njenog života. Priznala je da je ranije imala dvije veze, ali da je to bilo prije nego što su se ona i muž uopće upoznali. Bila je uvjerena da nitko drugi ne može biti otac njenom djetetu, ali rezultati su govorili drugačije.

Idućih mjeseci muž se sasvim promjenio, bio je hladan i sumnjičav. Udaljio se i od kćeri, ostajao je duže na poslu, čak je izrazio želju da supruga ode iz njihove kuće.

Agonija se za ovu ženu nastavila, ali ona je odlučila dokazati svoju nevinost. 

- Odlučili smo napraviti nekoliko testova. I onda se ispostavilo da naša kćer nije ni moja biološki. To je bilo toliko šokantno da smo oboje ostali bez riječi - izjavila je "osumnjičena" supruga.

Potom su dali izjave policiji i odlučili tužiti bolnicu u kojoj se porodila. Najstrašnije je bilo što nisu znali što se dogodilo njihovoj pravoj bebi. Plašili su se da će im kćer koju su odgajali biti oduzeta, a istovremeno su željeli saznati gdje im je biološka kćer.

Dvoje supružnika su na kraju uspjeli pronaći svoju biološku kćer. Nju je zbog pogreške bolnice uzeo drugi par. Pravi roditelji su odmah počeli s procesom usvajanja. Objasnili su kćeri koju su odgajali da će dobiti sestru i da je i dalje mnogo vole. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:53