StoryEditorOCM
Svijetorgije u belgiji

Čuvarica i lokalna vijećnica u središtu seks skandala sa jacuzzi seansama: ‘Moj život je uništen...‘

Piše Marija Vuković
17. studenog 2023. - 19:14

Zatvorska čuvarica koja se našla u središtu seks skandala u najvećem belgijskom zatvoru Lantin zanijekala je optužbe pa dodala da joj je život uništen, a reputacija zauvijek ukaljana. Službenica identificirana samo kao S, proglašena je nimfomankom koja je izjavila da ne može raditi ako se ne poseksa u šest ujutro, prenosi Daily Mail.

Kao što smo ranije pisali, osoblje zatvora u blizini Liegea organiziralo je orgije u jacuzzijima, a partnere su birali prema boji narukvica. Deset zatvorskih službenika, od kojih su tri bile žene, redovito se sastajalo kod jednog od muških čuvara na jacuzzi seansama.

S, za koju se ispostavilo da je ujedno i lokalna vijećnica političke stranke DFI, navodno je koristila ured svog šefa kako bi se mogla seksati s osobljem tijekom radnog dana dok su trebali čuvati zatvorenike unutar mješovitog zatvora.

- Moj je život uništen, posljedice su apsolutno kolosalne i okaljana sam za cijeli život. Šokirana sam ovim klevetničkim optužbama i razmjerima koje poprimaju. Slika koju ovo šalje mojim voljenima, mojim budućim poslodavcima i kolegama, kao i svima koji su odvojili vrijeme da me upoznaju, užasna je, rekla je S za novine La Dernière Heure.

Tvrdi da nikad nije učinila ono za što je optužena, a tvrdi da ne zna ni da su drugi kolege sudjelovali u seksualnim aktivnostima. U međuvremenu, muški čuvar identificiran kao P., koji je ujedno bio i organizator zabava, optužen je da se redovito seksao i sa zatvorenicama. Upravitelji zatvora pokrenuli su hitnu istragu nakon što im je zviždač rekao za odnose unutar zatvora.

Odvjetnik zatvorske službenice Michel Degrève rekao je kako njegova klijentica poriče sve optužbe te da nikad nije imala spolni odnos na radnom mjestu niti sudjelovala u orgijama: - Činjenice su potpuno lažne, a riječi i postupci koji se pripisuju mojoj klijentici uzrokuju nepopravljivu štetu njenom ugledu, rekao je odvjetnik.

Ravnatelj zatvora Marc Brisy navodno je poslao poruku osoblju u kojoj je stajalo da nikad nije mislio da će jednog dana morati pisati ovakve e-mailove.

- Čini se da vas moram podsjetiti da rad u opuštenoj atmosferi ne znači pretvaranje radnog mjesta u cirkus, igru bez granica ili lunapark. Ustanova je radno mjesto, a ne klub, piše u mailu.

Zbog navedenih tvrdnji, S je premještena na žensku stranu zatvora kako bi, tvrde neki mediji, smirila svoje seksualne nagone, dok je čuvaru P. zabranjen ulazak u ženski dio zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:59