StoryEditorOCM
Regijapreviše pitanja

Vučić u Bruxellesu izgubio živce s kosovskim novinarom: ‘Dođite u Beograd pa ću vam odgovoriti‘

Piše vijesti sd
15. rujna 2023. - 09:13

U četvrtak u Bruxellesu sastali su se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Albin Kurti.

Poslije sastanka održana je konferencija za medije, međutim Vučiću se nisu svidjela neka pitanja, posebno ona koja je postavio novinar Klana Kosova Gazmend Sila.

"Postavili ste mi četiri pitanja", rekao je Vučić Sili, koji je inzistirao na dodatnim pitanjima. "Dođite u Beograd, pa ću vam odgovoriti na sve".

Sila je odgovorio: "Dođite u Prištinu, pa ćemo vas pitati još."

Vučić je tada najavio skori posjet Gračanici, izjavivši: "Čim mi date tu demokratsku dozvolu, doći ću u Gračanicu, a potom i u Prištinu".

"Jeste li pitali Kurtija o tome?", upitao je novinar Klana Kosova.

"Ne mogu pitati Kurtija, pitam svoj narod, a narod hoće da me vidi", odgovorio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, piše Klix.ba.

Vučić je tako u Bruxellesu pokazao da i dalje rado žonglira Kosovom i "narodom", kao i to da je puno elokventniji na svome terenu, uz podršku vlastite medijske mašinerije. Bez nje često prima golove u gostima, kao jučer u Bruxellesu, gdje mu je čini se prisjeo parizer koji, kako je rekao, voli pojesti prije puta u inozemstvo.

image

Vučić je nedavno priznao da prije leta u inozemstvo najradije jede sendvič s parizerom. U Bruxellesu mu je možda prisjeo

Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:12