StoryEditorOCM
Regijau 2 dana 5 prekršaja

Trifunović ispričao svoju verziju: Maltretirali su me splitski plavci. Pitao sam ih ‘Vi baš želite da me je*ete?‘...

Piše Vijesti SD
10. rujna 2023. - 20:48

U dva dana - zaradio je pet prekršaja. A njegov posjet Splitu okončan je protjerivanjem iz Hrvatske i zabranom ulaska u Europsku uniju. O nesvakidašnjem incidentu Sergej Trifunović progovorio je za Dnevnik Nove TV i objasnio kako je sve počelo kad je sa psom došao na plažu Obojena. 

Pozvana je policija jer pas tu nije smio biti. Onda je uslijedio njegov obračun s policijom i zakonom.

"Taj znak je oblijepljen sa 28 naljepnica i ne vidi se ništa. Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao ‘Vi baš želite da me je*ete?‘ To je okarakterizirano kao uvreda", ispričao je glumac s kojim je razgovarao reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Odveden je na Prekršajni sud. Ukupno je, kaže, platio 1600 eura kazne. A nakon izlaska sa suda istu večer - nova kazna u srcu Splita.

Sinoć je zadržan na graničnom prijelazu Bajakovo nakon čega je dobio zabranu ulaska u Hrvatsku, cijelu Europsku uniju i još tri zemlje.

Policija kaže kako je počino pet prekršaja. Tu je bilo i izrugivanje i omalovažavanje, remećenje javnog reda i mira. Na Instagramu i dalje stoji objava s vrijeđanjem policije i njihovih majki.

"Ja nisam nazvao sve Hrvate ustašama, zamisli kad bi netko nazvao sve Srbe četnicima. Ja sam nazvao tako ljude koji se vole tako ponašati bez razloga i misle da zato što nose uniformu mogu nekoga maltretirati bez razloga. Nema potrebe da se ispričavam nekome koga nisam vrijeđao. Nisam vrijeđao hrvatske građane ni bilo koga čak, ni Splićane. Mene su maltretirali splitski plavci", nastavio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:10