StoryEditorOCM
Regijaotkriven tunel

Provalili u Depo Višeg suda u Podgorici: posao je trajao, a sad se doznalo što su sve odnijeli!

Piše Vijesti SD
8. ožujka 2024. - 23:31

Nakon što je u rujnu prošle godine, kao u kakvoj dobroj akcijskoj komediji, otkriven tunel koji je vodio od susjedne zgrade do Depoa Višeg suda u Podgorici, danas je RTCG neslužbeno doznala što je točno nestalo, piše avaz.ba.

Utvrđeno je da, između ostalog, nedostaje ukupno 13 pištolja, tri pištolj-revolvera i tri puške od čega je veći dio iz pravomoćno završenih predmeta. Također je utvrđeno da u jednom od predmeta, između ostalog, nije pronađeno sedam mobilnih telefona, više SIM kartica, ključ vozila ‘Audi A8‘, putovnica, Rješenje tamošnje Porezne uprave o oslobađanju poreza na promet.

Javnost je posebno zanimalo što je bilo s drogom iz Depoa. Prema pisanju crnogorskog medija, ovo su rezultati popisa kada je riječ o drogi koja nedostaje, odnosno koja nije pronađena:

- U pravomoćno okončanom predmetu, pronađene su četiri prozirne kesice, od čega dvije prazne a u dvjema se nalazi po jedan mali zamotuljak. Po presudi od okrivljenog su oduzeta 8,62 g heroina;

- U predmetu koji je u radu nije pronađena vrećica marihuane u količini od 7,692 g.

- U pravomoćno okončanom predmetu nije pronađena konoplja u količini od 177,68 g.

- U pravomoćno okončanom predmetu nisu pronađena tri zamotuljka marihuane u količini od 0,862 g, 1,492 g, i 58,503 g.

- U predmetu koji nije pravomoćno okončan, nedostaje 9,726 g kokaina.

Dakle, nisu se nešto posebno usrećili provalnici, barem ne po pitanju ukradene droge. Nedostaju međutim dva folder-registratora iz slučaja koji je pravomoćno okončan 11. srpnja 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:47