StoryEditorOCM
Regijaneodgojeni mile

Milorad Dodik nadmašio sam sebe, evo kako je uvrijedio političarku koja je kritizirala jedan zakon

Piše vijesti sd
12. ožujka 2024. - 15:14

​Unatoč velikom broju godina na vlasti i čestim javnim ispadima, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ne prestaje sablažnjavati uvredljivim izjavama.

Ovaj put sramotno je izvrijeđao Aleksandru Pandurević iz SDS-a zbog njenih komentara o zakonu o sudovima BiH.

Na novinarsko pitanje o njenim tvrdnjama Dodik je rekao: "Ne mogu neke usjedilice kao ona Pandurevićka nešto komentirati…"

- Dame i gospodo, to je predsjednik Republike Srpske kada ostane bez argumenata. Onaj što se danima slika sa ženama, ovako misli o njima. I, da, ja sam pročitala svaku riječ zakona. Želim vjerovati da ga on nije pročitao i da nije svjesno urušio konstitutivnost Republike Srpske, navela je Pandurević, piše Dnevni avaz.

Reagirala je i predsjednica Aktiva žena SDS-a Biljana Lukić, koja je tu Dodikovu izjavu okarakterizirala kao "sramotni i bezočni napad koji je pokazao samo slabost i niskost njegove ličnosti kada ostane bez argumenata".

- U trenucima kada ga netko istjera na čistac i dokaže da ne govori istinu, Dodik poteže najvulgarniji vokabular, pun uvreda, osobnih diskreditacija i predrasuda, po kojem će ga jedino pamtiti građani. Nasrnuti na jednu ženu, aludirajući na njen bračni status, govori o Dodikovim manirima i njemu samom. I opet su republičke organizacije koje se bave ravnopranosti spolova bez reakcije. Gluhi i nijemi kao društvo na Dodikove svakodnevne uvrede čekamo idući nasrtaj na čast i dostojanstvo neke druge žene. Jučer je to bila Aleksandra Pandurević, sutra može biti bilo koja druga - zaključila je predsjednica Aktiva žena SDS-a.

image

Aleksandra Pandurević našla se na Dodikovoj uvredljivoj meti

Screenshot YouTube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:13