StoryEditorOCM
Regijarazmjena udaraca

Grlić Radman taknuo Vučića u živac, posvetio mu posebnu objavu na Instagramu: ‘Laže, vrijeđa i prijeti Srbima!‘

Piše vijesti sd
24. veljače 2024. - 23:55

Aleksandar Vučić žestoko je napao hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana koji je srpskog predsjednika danas nazvao "trabantom i satelitom Rusije".

Vučić je posebnu objavu Grliću Radmanu podijelio na svom Instagram profilu.

"Hrvatski ministar ne samo da se brutalno miješa u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vrijeđa srpski narod i prijeti građanima Srbije. Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i wartburg, možda i Fićo, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno", napisao je Vučić.

Hrvatski ministar je, ranije danas, podsjetimo, prokomentirao prorusku politiku koju vodi predsjednik Srbije u kontekstu druge godišnjice rata u Ukrajini.

"Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojem će stolcu sjediti, neudobno je sjediti na dva stolca. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti utjecaj Rusa ili drugi maligni utjecaji koji bi narušili stabilnost zapadnog Balkana", zaključio je Grlić Radman, piše Jutarnji list.

image

Gordan Grlić Radman poznat je po svome spontanome, nereduciranom izričaju

Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:14