StoryEditorOCM
Politikamostov topnik

Nikola Grmoja: ‘Sutra ću objaviti informacije o teškim kaznenim djelima koje će uzdrmati javnost i političku scenu!‘

Piše A.B.K.
7. siječnja 2024. - 11:51

Mostov zastupnik Nikola Grmoja najavio je da će u ponedjeljak u Saboru iznijeti saznanje o kaznenim djelima kojima je, kako tvrdi, Fabris Peruško oštetio Fortenovu u korist Pavla Vujnovca.

"Sutra ću u Saboru na konferenciji za medije iznijeti saznanja i informacije o nizu teških kaznenih djela kojima je Plenkovićev povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško oštetio Fortenovu u korist tajkuna Vujnovca i tako mu praktički omogućio preuzimanje kompanije. Most je sudjelovao u otkrivanju puno afera Plenkovićeve Vlade, a u protekloj godini se potvrdilo na nizu primjera kako je Plenkovićeva korumpirana Vlada pomagala tajkunu Vujnovcu u potpunom preuzimanju hrvatskog gospodarstva.

Sjetimo se samo afere plin za cent u kojoj je Barbarićev HEP Vujnovcu po jedan cent prodavao plin kojeg su kupovali po 47 eura po megavatsatu", napisao je Grmoja na Facebooku.

Grmoja je naveo kako će informacije koje će sutra iznijeti, uzdrmati političku scenu i javnost, i kao i afera plin za cent obilježiti ovu godinu, te da akteri te afere neće moći izbjeći kazneni progon.

„Ovaj konačan obračun s energetskom koruptivnom hobotnicom i tajkunima koji su okupirali sve institucije pa i Vladu najavio sam na kraju prošle godine. Borba koja nas čeka bit će teška jer imaju silan novac na raspolaganju, potkupljene političare, cijele stranke i dosta medijske scene. Ali kao što sam i rekao, pobijedit ćemo jer se istina ne da pobijediti i uvijek ima zadnju riječ. Sve što je utemeljeno na laži, krađi i prevari osuđeno je na propast. Pratite sutra konferenciju za medije i njene odjeke i pomozite mi da istina dođe do što većeg broja ljudi! - apelirao je Nikola Grmoja.  

image
Nera Simic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:56