StoryEditorOCM
PolitikaOVAKO JE TO IŠLO

Milanović o HDZ-u: ‘Kriminalna banda je ukrala i falsificirala moju izjavu i sad plaše ljude!‘

Piše Vijesti SD
23. ožujka 2024. - 19:41

HDZ je jučer izrezao pet-šest sekundi Milanovićevog govora pred novinarima u Vinkovcima i objavio da predsjednik prijeti da će otimati djecu, piše Index.

"To je Hrvatska kakvu bi Milanović htio. Znali smo da kršitelj Ustava želi i hapsiti i tužiti i presuđivati, ali nismo znali da želi Hrvatima čak i otimati djecu. A boji se dati ostavku i sučeliti se s Andrejem Plenkovićem", poručili su iz HDZ-a uz snimku.

Danas se javio Milanović. Kaže da je objava HDZ-a u Goebbelsovu stilu.

"Najprije je HDZ-ova kriminalna banda ukrala i falsificirala moju jučerašnju izjavu i krenula plašiti ljude svojim prljavim uratkom koji kao da je potpisao sam Goebbels. 

Ja sam upozorio kako je gangsterski Ustavni sud spreman učiniti sve da zaštiti HDZ-ove lopove od gubitka izbora. Na pitanje novinara može li Ustavni sud poništiti SDP-ovu izbornu listu nakon izbora, odgovorio sam da takav gangsterski Ustavni sud ‘nakon izbora može i pohapsiti ih sve i uzeti im djecu za taoce‘, misleći na SDP-ove ljude s izborne liste. 

Jasno da ne može jasnije biti, ali HDZ-ovi lopovi su u panici pa izmišljaju i lažu cijeloj Hrvatskoj u oči, kao što su navikli svih ovih osam godina", piše Milanović.

"I ne lažu samo oni najprljaviji među njima, stranački štakori koji čuče u tmini HDZ-ovih podruma i grizu po narudžbi Andreja Plenkovića, već lažu i ovi bezlični politički nametnici, poput Božinovića i Katičića, koje u HDZ-u drži isključivo glad za vlašću i novcem jer bez toga su nitko i ništa", dodao je.

"Naravno, moraju se dodvoriti vođi bande u nadi da će opet za njih biti mjesta. I dok ja izlazim iz kruga vojarne kako bih razgovarao s novinarima o izborima - jer u vojarni nema mjesta politici i strančarenju - Božinović čak vodi HDZ-ovu kampanju okružen hrvatskim policijskim specijalcima", piše.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:53