StoryEditorOCM
Politikatraži jednaka prava

Dragan Crnogorac o burnim reakcijama na svoj predizborni slogan ‘Reci ne Oluji!‘: Osjećam se diskriminirano, smijemo li mi Srbi uopće govoriti o Oluji?

Piše Hina
13. svibnja 2021. - 16:44
Knin povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i obljetnice vojno-redarstvene operacije OlujaNiksa Stipanicev/Cropix/Ilustracija

Nezavisni kandidat za zamjenika vukovarsko-srijemskog župana iz reda srpske nacionalne manjine i nositelj liste za Gradsko vijeće Vukovara Dragan Crnogorac rekao je u četvrtak da se osjeća diskriminirano zbog reakcija koje je izazvao njegov predizborni plakat i slogan "Reci ne Oluji".

Crnogorac je na konferenciji za novine rekao kako je od Državnog izbornog povjerenstva (DIP) kao i županijskog i izbornog povjerenstva Grada Vukovara dobio zahtjev da se očituje o predizbornom plakatu i sloganu "Reci ne Oluji!".

"Htio bih pitati Državno izbono povjerenstvo smijemo li uopće govoriti o Oluji ili je to nama zabranjeno, a ako je, neka onda javno kažu da je Srbima o tom zabranjeno govoriti. Ili od nas očekuju da o Oluji samo govorimo pozitivno i slavimo Oluju kao što su neki od srpskih ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:10