StoryEditorOCM
Hrvatska‘znamo ko je AP‘

Nakon što je Plenković obećao plaće od 1600 eura, javio se Milanović: ‘Uzurpator uvjerava hrvatske ljude da žive dobro!‘

Piše Vijesti sd
28. ožujka 2024. - 14:40

Zoran Milanović je na društvenim mrežama objavio novi video u kojem se nanovo obrušio na Andreja Plenkovića i njegovu vladu. 

- Andrej Plenković kaže kako on ne zna tko je AP, ali svi mi zato znamo to je AP - Andrej Plenković.

Andrej Plenković je zaštitnik korupcije u Hrvatskoj u kojoj je stvorena najgora koruptivna hobotnica u povijesti hrvatske države. Nema ministarstva, državne tvrtke ili javne institucije u kojoj se nije kralo, pogodovalo ili barem varalo. Plenković je uzurpator koji je i okupirao gotovo sve neovisne institucije naše države. A sada pod svaku cijenu želi okupirati i DORH kako bi spriječio istrage protiv svojih ministara i najbližih suradnika. Baš zato je izabrao stranačkog dečka Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika. Plenković i sada neuvjerljivo i nepošteno uvjerava hrvatske ljude da žive dobro. A osiromašio je umirovljenike kojima sada samo zbog izbora daje jednokratnu pomoć. Potjerao je mlade obitelji u inozemstvo jer je posla i novca bilo samo za HDZ-ovce i njihove prijatelje - poručio je.

"Plenković je briselski poslušnik koji se nikada, ali baš nikada, nije usudio suprotstaviti ili zamjeriti birokratima iz Brisela, a za to je bilo prilike i potrebe. Nikada nije stvarno brinuo o interesima Hrvatske i hrvatskih ljudi, već samo o osobnim interesima i svojoj vlastitoj karijeri i probicima. Plenković je još puno toga lošeg i štetnog. Nema nikakve medijske i oglašivačke mašinerije koja ga može oprati od štete koju je u protetklih osam godina nanio Hrvatskoj. Hrvatski ljudi to znaju i samo oni, na izborima, to mogu promijeniti, rekao je Milanović u videu koji je podijelio na Facebooku. 

image
Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 13:49