StoryEditorOCM
Hrvatskapravomoćno

Imamo li ovo rekordera? Pijani vozač kažnjen s čak 5000 eura! Nema pravo na žalbu

Piše VIJESTI SD
20. travnja 2024. - 22:14

Pijani vozač (38) pravomoćno je u petak proglašen krivim i kažnjen s gotovo 5000 eura zbog prometnih nepodopština.

Kako u subotu javlja policija, on je u četvrtak oko 14.25 sati u Zagrebu upravljao teretnim vozilom zagrebačkih oznaka pod utjecajem alkohola od najmanje 2,23 promila, i to dok mu je vozačka dozvola ukinuta i poništena zbog negativnih bodova, piše Danica.hr.

“Kretao se kolnikom Ulice Vjekoslava Heinzela u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja s Ulicom kneza Branimira, nije prilagodio brzinu kretanja vozila te je naletio na stražnji dio automobila koji je bio zaustavljen u istoj prometnoj traci zbog zaustavljenog vozila ispred sebe.

U prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta. Nakon nesreće, vozač je pješice otišao, dok je vozilo ostavio na mjestu događaja. Nije popunio i potpisao Europsko izvješće, niti je na drugi način ostavio osobne podatke i podatke o vozilu.

Nakon očevida, vozač je uhićen i smješten u jedinicu za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola, nakon čega je doveden na sud gdje mu je pravomoćnom presudom izrečena ukupna novčana kazna od 4760 eura”, otkrivaju u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 22:14