StoryEditorOCM
Hrvatska‘velika afera‘

Grmoja: ‘Dobivam ozbiljne prijetnje zbog propitivanja isporuke oružja Ukrajini‘; Spominje poznata imena...

Piše Hina
6. listopada 2023. - 14:44

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja izjavio je u petak da dobiva "ozbiljne prijetnje" od ljudi koji "figuriraju kao jako opasni", samo zato jer je tražio da se propita afera oko isporuke oružja Ukrajini gdje je ukrajinsko Ministarstvo obrane oštećeno.

"Slao mi je mailove i odvjetnik Nobilo, dolaze mi s raznih kanala (poruke) da će me Nobilo i Zubak uništiti, da će nešto danas u 16,30 sati o meni objaviti", rekao je Grmoja u saborskom govoru na slobodnu temu.

Kaže da o "velikoj aferi" s isporukom oružja Ukrajini već pišu ukrajinski, češki, slovenski i mediji u BiH, da se radi o aferi u kojoj je oštećeno ukrajinsko Ministarstvo obrane.  

Ministarstvo je "uplatilo novac firmi koja je u vlasništvu Matijasa Zubaka, sina Zvonka Zubaka", naveo je zastupnik, koji poručuje da se ne boji prijetnji.

"Ako imaju dokumente koji demantiraju ono što je iznio istraživački novinar Marin Vlahović, a to je da firma Matijasa Zubaka nije isporučila oružje neka te dokumente predstave javnosti“, rekao je, napomenuvši kako Zubak tvrdi da su im u Češkoj na fiktivan način skinuli taj novac s računa.

"Zastrašivanje zastupnika, posebno onog kojeg nitko do sada nije uspio zastrašiti, im neće proći“, poručio je Grmoja.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:54