StoryEditorOCM
Crna kronikaDOLIJAO ZA DAN

Uhićen razbojnik koji je napao djelatnicu kockarnice u Trogiru: Slavonac s debelim dosjeom poznat je po seriji pljački

29. listopada 2023. - 11:44

Uhićen je razbojnik koji je u ranim satima petka napao djelatnicu kockarnice u Trogiru i opljačkao 1200 eura. Radi se o 45-godišnjem Slavoncu koji je otprije poznat policiji kao počinitelj serije oružanih pljački.

Kako saznajemo, akciju otkrivanja pljačkaša proveli su inspektori Službe općeg kriminaliteta i Policijske postaje Trogir. Pronađen je na području grada gdje je i počinio razbojništvo.

image

Automat klubovi često su na meti pljačkaša

Ante Čizmić/Cropix

On je u noći s četvrtka na petak bio gost automat kluba u staroj gradskoj jezgri i igrao na aparatima. Oko 4 sata ujutro, kada su on i djelatnica kluba ostali sami, nasrnuo je na nju i oteo joj novčanik  s novcem.

S plijenom od oko 1200 eura je nestao u noći. Djelatnica kluba je potražila liječničku pomoć te je konstatirano kako je u stanju šoka i da nema tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja je obavljen očevid i pokrenuto je kriminalističko istraživanje. Policija je za manje od 24 sata otkrila počinitelja.

Radilo se o muškarcu s područja Požeško slavonske županije, dobro poznatom po svom dosjeu. Na području Zagreba je već bio prijavljen za desetak razbojništava i to ne samo u automat klubove, nego i po benzinskim postajama.

Policijsko priopćenje

O uhićenju su nas obavijestili i iz PU splitsko-dalmatinske:

- Policijski službenici Policijske postaje Trogir i Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Naime, dan 27. listopada u jutarnjim satima zaprimljena je dojava o razbojništvu u automat klubu na području Trogira.

Odmah po saznanju za događaj pokrenuto je intenzivno kriminalističko istraživanje koje je već idućeg dana rezultiralo uhićenjem gore spomenutog 45-godišnjaka kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela razbojništva te je po završetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku - naveli su.

image

Automat klub/Ilustracija

Ranko Šuvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:56