StoryEditorOCM
Više od sportanastavak sapunice

Pique priznao kako je poslušao Shakirinu pjesmu posvećenu njemu, a onda gospodskim odgovorom izazvao oduševljenje

Piše Sport SD
14. ožujka 2023. - 17:33

Iako su prekinuli prije skoro godinu dana, sapunica između Gerarda Piquea i Shakire još uvijek traje. Popularna pjevačica nedavno je objavila pjesmu u kojoj je prozivala Piquea i njegovu novu djevojku s kojom ju je varao. 

Pique i Shakira u vezi su bili čak 12 godina i zajedno imaju dva sina. Ljubav je pukla prošlog ljeta nakon što je pjevačica saznala za prevaru. Bivši nogometaš Barcelone imao je ljubavnu aferu s mladom studenticom Clarom Marti dok je još uvijek bio sa Shakirom, a nakon prekida objavio je da su on i Clara danas zajedno.

Shakiri je Piqueova prevara teško pala, jer se u potpunosti posvetila njihovom životu. Pristala je živjeti u Barceloni i sa strane čak ostavila i svoju glazbenu karijeru, dok je bila na vrhuncu. Sada je nakon svega odlučila kako je vrijeme vrati se u Ameriku i živjet će sa sinovima u Miamiju.

Kolumbijka je početkom godine objavila pjesmu koja je srušila sve rekorde, a posvetila ju je Piqueu i njegovoj novoj djevojci Clari. Pjesma ima preko 420 milijuna pregleda i postala je svjetski popularna, a navodno je zbog hita zaradila čak preko 20 milijuna eura.

Španjolac je jutros gostovao u emisiji na RAC1, a naravno neizbježno pitanje bila je i Shakirina pjesma, kao i sve to što se bivšem igraču događa u privatnom životu. Voditelj je pitao Piquea je li poslušao Shakirinu pjesmu na što mu je on dao odgovor, gospodski je postupio i nije htio dalje pričati o toj temi.

"Da, naravno da sam poslušao, ali ne želim pričati o toj temi. Imam odgovornost i smatram kako mi koji smo roditelji moramo učiniti sve kako bi zaštitili svoju djecu. Svako od nas donosi odluke za sebe. Ne želim pričati više o tome, želim samo da su mi djeca dobro", rekao je Pique i dodao.

"Sa sinovima sam oduvijek imao odličan odnos. Volim kada su oni sretni i do toga mi je jedino stalo. Dobro sam, sretan i to je to".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 04:11