StoryEditorOCM

Let 3 i Guardioli uspio zagorčati život. Zbog Mame ŠČ Real Madrid će imati veliku prednost u uzvratu

Piše SPORT SD
10. svibnja 2023. - 17:41

Mama kupila traktora, ŠČ! Dok je sinoć jedan dio Hrvatske navijao da se Let 3 plasira u finale Eurosonga što se na kraju i dogodilo, drugi je gledao prvi polufinalni ogled Lige prvaka između Reala i Manchester Cityja. U njemu nije bilo pobjednika pa će odluka o finalistu biti donesena sljedeće srijede, a u pripremi te utakmice važnu će ulogu imati upravo natjecanje za najbolju pjesmu Europe, pišu Sportske novosti.

image
AFP

Za tu će utakmicu, naime, ‘Kraljevski klub‘ imati duži odmor neko ‘Građani‘ i to zbog činjenice kako Manchester City svoju utakmicu protiv Evertona igra u nedjelju. Naime, Eurosong se ove godine održava u Liverpoolu, a iako ta priredba nema veze s Goodison Parkom, vlasti tog grada su odlučile da se u subotu u tom gradu zbog sigurnosnih razloga ne mogu održavati nikakve druge priredbe.

Real svoju utakmicu igra protiv Getafea, a osim što će igrati dan ranije, Madriđani potencijalno imaju još jedan razlog za veći odmor. Naime, njihova borba za naslov prvaka Španjolske je odavno završena, a iako im sigurno ne bi bilo drago da gradski rival Atletico bude ispred njih, ipak je finale Lige prvaka veći ulog od borbe za drugo mjesto u La Ligi. City je, s druge strane, u žestokoj borbi s Arsenalom za naslov prvaka Engleske pa Pep Guardiola nema puno izbora nego s najboljom mogućom postavom igrati protiv Evertona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:11