StoryEditorOCM
Vaterpolodobro poznato lice

Kakaris o utakmici s Hrvatskom: ‘Bit će ‘like a party‘ i ja jedva čekam tu atmosferu, a Jug ću zauvijek pamtiti‘

Piše Iva Majić
11. siječnja 2024. - 21:01

Grčka je lagano „pregazila” Nizozemsku i plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva, gdje je sutra od 18:30 dočekuje Hrvatska na bazenu Mladosti uz Savu.

A nakon večerašnjeg susreta, uhvatili smo jedno poznato lice. Konstantinosa Kakarisa ponajbolje pamte navijači Juga, a grčki centar trenutno brani boje Pro Recca.

- Bez obzira na pobjedu, nismo zadovoljni kako smo igrali. Nadam se da ćemo sutra biti bolji, moramo.

Nezadovoljstvo dolazi s današnje utakmice ili mislite na cijeli turnir?

- Većina utakmica izgledala je loše, a protiv Italije je to bila katastrofa – iskreno će Kakaris. Podsjetimo, njegova reprezentacija izgubila je protiv naših prekomorskih susjeda 15:8 u drugoj utakmici skupine B.

Je li duga i naporna klupska sezona razlog loših igara?

- Iskreno, nisam siguran, ali mislim da ćemo biti bolji. Ne smijemo razmišljati zbog čega je loše, već dati sve od sebe sutra.

Kakvu utakmicu očekujete sutra?

- Svakakvu, ha-ha. Svi scenariji su mogući. Hrvatska ima odličnu ekipu, pokriveni su sa svih strana. Nikad se ne zna, ali znam da će utakmica biti odlična, kao i atmosfera.

Je li ta atmosfera prednost za domaćina?

- Općenito je, ali ja to volim. Bez obzira koga će podržavati, mislim da je to lijepa stvar za ovaj sport. „Like a party” – nasmijao nas je Kakaris.

Oni su vas najavili kao momčad koja ima odlične centre...

- Ha-ha. Nemojte vjerovati svemu što kažu – dodao je Kakaris.

Jeste li još uvijek u kontaktu sa suigračima iz Juga?

- Jesam, sa svima. Jako smo dobri prijatelji, odlični su momci. Taj dio karijere u Dubrovniku mi je bio jako lijep. Dobro su me prihvatili i stekao sam puno prijatelja tamo, a uz to sam puno napredovao igrački napredovao.

Osjećate li manji pritisak jer ste već osigurali Olimpijske igre u Parizu, za razliku od vašeg sutrašnjeg protivnika koji to tek treba učiniti?

- Sigurno, ali Hrvatska se može nositi s tim pritiskom. Odlična su momčad s bogatom poviješću.

Nemate ljevake u momčadi, ali svejedno ste odlični.

- Kako trener kaže, bez obzira na to što smo svi dešnjaci, nekad igramo kao ljevaci, ha-ha – još jednom nam je grčki reprezentativac nabacio osmijeh na lice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:06