StoryEditorOCM
TenisRužna strana

Zbog gubitka na kladionici brutalno izvrijeđali srpsku sportašicu: ‘Je**lo te sto ustaša‘

Piše Sport SD
12. svibnja 2023. - 18:29

Srpska tenisačica Dejana Radanović putem profila na društvenim mrežama otkrila je da se danima bori s prijetnjama i uvredama. Instagram račun prepun joj je gnjusnih poruka, a uporni pošiljatelji istih, čini se, ne planiraju stati, jer uvjereni su da je Radanović namjestila jedan od svojih recentnih mečeva, što ih je dovelo do velikih gubitaka na kladionici, prenose Sportske novosti.

"Jedan od običnih dana u inboxu", napisala je srpska tenisačica uz objavu koja prikazuje poruke s kojima se suoči posljednjih nekoliko dana. Korisnik ju "časti" uvredama, psuje joj majku i optužuje za namještanje mečeva.

"Sve ti mrtvo je*** nesposobno, ku*** raspadnuta, j**** ti mrtvu majku u usta namještenu, j***** te sto ustaša", samo je dio neukusa korisnika čije je ime cenzurirano.

Radanović se zbog nezgodne situacije oglasila i putem Instagram storyja.

"I što možeš učiniti? Jedno veliko ništa. Jedino blokirati budalu, a sutra će doći tri nove koje će ti isto napisati, jer su naravno odigrali listić na tebe i pali. Svaka budala može ti napisati što god njegov bolesni mozak poželi. Lijepe strane sporta, hvala lijepo i doviđenja", požalila se Radanović.

Iz prikazanih poruka nije jasno koji je meč potaknuo korisnika na ovakve uvrede. Radanović je trenutno 631. tenisačica WTA liste, a najbolji plasman ostvarila je sredinom 2018. godine, kada je stigla do 187. mjesta na ljestvici. Na ITF nivou osvojila je osam titula u pojedinačnoj konkurenciji te jednu u parovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:19