StoryEditorOCM
Strani nogometEpilog skandala

Nakon šamara miljeniku Torcide javio se trener Radomlja: ‘Ne smijem dozvoliti da me netko vrijeđa‘

Piše Sport SD
21. svibnja 2023. - 22:35

Ružan incident koji se zbio u samoj završnici susreta slovenskog prvenstva kada je trener Radomlja Oliver Bogatinov ošamario sportskog direktora Domžala Senijada Ibričića jako je odjeknuo, ne samo u susjedstvu. Neočekivani je to događaj koji je zasjenio sve na travnjaku  Do prepirke je došlo nakon gola Filipa Čuića u 88. minuti. Prvo su se sukobili članovi dviju momčadi, a onda je trener Radomlja Bogatinov izgubio živce i ošamario Ibričića.

- Žao mi je zbog tog čina. Ibričić i ja smo nakon utakmice požalili zbog toga. Mladi navijači gledaju ovo i nije primjereno. Ali drago mi je da je integritet natjecanja ostao čist. Na kraju je nogomet pobijedio i četvrto mjesto osvojeno je na terenu - rekao je Bogatinov  za Sportklub. 

Incident možete pogledati OVDJE.

- Iako me smatraju miroljubivom osobom, ne smijem dozvoliti da me netko vrijeđa. I ako sam sada ja problem, jer želim osigurati integritet natjecanja i jer sam postavio granicu kada netko dolazi prema našoj klupi i vrijeđa nas, i to je u redu. Prihvatit ću svoju kaznu. Ali mislim da nešto nije u redu s našim društvom ako se kažnjava onoga koji postavlja granicu, a ne onoga tko je agresivan i provokativan u svojim postupcima - smatra Slovenac. 

- Što se dogodi na terenu, ostaje na terenu. Ulog u ovoj utakmici bio je velik, emocije su napravile svoje. Dogodilo se što se dogodilo, pričali smo o svemu kad su se stvari smirile i tu je priča za nas završena - izjavio je Ibričić koji nije reagirao na šamar, samo se nasmiješio i nastavio raspravu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:44