StoryEditorOCM
Strani nogometNe silazite s cesta

Klub bivšeg napadača Hajduka upozorio svoje navijače prije ključnog europskog gostovanja: ‘Pazite se mina!‘

30. kolovoza 2023. - 14:39

Austrijski LASK čiji član je bivši napadač Hajduka Marin Ljubičić u četvrtak navečer je gost Zrinjskog u Mostaru u uzvratnom susretu play offa Europske lige (21 sat). Klub iz Linza slavio je kao domaćin 2:1 u prvom susretu, a prije uzvrata na Stadionu pod Bijelim brijegom objavio je službene upute svojim navijačima koji se spremaju na gostovanje u Bosnu i Hercegovinu.

Između ostalog LASK je objavio upute o terminima ulaska na stadion, načinu kupnje ulaznica, generalno plaćanja, lokacijama za parking za gostujuće navijače i slično, upozorenje o cijenama roaminga u BIH, ali i jedno ne baš uobičajeno upozorenje kada su u pitanju nogometne utakmice, europska gostovanja.

- Nemojte napuštati ceste ni silaziti s puteva. Po Bosni još ima miniranih područja - naglasio je LASK te pritom i upozorio svoje navijače da vozila ostavljaju na čuvanim parkiralištima.

Zrinjski je već osigurao plasman u grupnu fazu Konferencijske lige što je već veliki uspjeh, prvi je klub iz BIH kojem je to uspjelo. U slučaju da eliminira i LASK plasirat će se momčadi trenera Krunoslava Rendulića u skupinu Europske lige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 15:04