StoryEditorOCM
Ostalototalni kaos

Srpskoj manekenki ponuđeno 60 tisuća eura da zavede Đokovića, otkrila kako je reagirala i tko mu je htio podvaliti

Piše SD
22. ožujka 2024. - 12:43

Poznata srpska manekenka Natalija Šćekić svojedobno je otkrila da joj je za zavođenje Novaka Đokovića nuđeno 60 tisuća eura i luksuzno putovanje!

Manekenka je odletjela u London na poslovni sastanak, a neimenovani poznanik je atraktivnoj plavuši dao nepristojnu ponudu.

Navodno su ga iz Engleske, gdje je već radio mutne poslove, kontaktirali i tražili da nađe lijepu djevojku koja će zavesti Novaka, odvući ga u krevet i sve snimiti. Odlučio je nazvati Nataliju.

- Zvao me čovjek, iz Beograda je i poznajem ga, mislio sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, mislio sam da me traži za ozbiljan posao, da skinem oglase ili da se slikam. Kada krenuo je razgovor kad mi je rekao plan prvo sam pomislila da je skrivena kamera, počela sam se smijati, djelovalo je kao šala, ali stvarno su spremali pakleni plan. Rekli su mi da uzmem Novaka negdje intimno i sve to snimiti - rekla je manekenka svojevremeno u intervjuu za ‘Svet‘.

Odmah je odbila ovu sramotnu ponudu.

- Ponuda je bila od 50 do 60 tisuća eura i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ni prostitutka. Došlo mi je da zalijem vodu njega, ali ja sam samo pokupila svoje stvari i otišla. Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da se takva snimka pusti u javnost. Nastao bi totalni kaos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i nije pošteno prema njemu - rekla je jednom Natalija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:18