StoryEditor
Ostalošok

Slavni golfer Tiger Woods nastradao u teškoj prometnoj nesreći, novinar CNN-a: Ovo je vjerojatno kraj njegove karijere

Piše PSD
23. veljače 2021. - 23:38
AFP

Prema napisima američkih medija, slavni golfer Tiger Woods doživio je tešku prometnu nesreću nakon koje je hitno prevezen u bolnicu.

Nesreća se dogodila u 7.12 ujutro po lokalnom vremenu u blizini naselja Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdes, priopćili su iz ureda šerifa za područje Los Angelesa.

Slike s mjesta nesreće su pokazale automobil prevrnut na bok i sa značajnim oštećenjima prednjeg dijela. Woods je ostao zarobljen u vozilu pa su bila potrebna posebna kliješta kako bi ga djelatnici hitne službe mogli izvući iz oštećenog automobila. 

Woods je tijekom vikenda bio domaćin golf turnira Genesis Invitational u Riviera Country Clubu, a nije se natjecao jer je u prosincu po peti put bio na operaciji leđa, a prvoj od travnja 2017.

U nedjelju je za CBS izjavio kako nije siguran hoće li moći nastupiti na prvom velikom turniru u ovoj godini, glasovitom Mastersu na Augusta Nationalu, koji je na rasporedu od 8. do 11. travnja.  

- Tiger Woods sudjelovao je jutros u nesreći u Kaliforniji u kojoj je uadobio višestruke ozljede nogu. Trenutno se nalazi na operacioji. Zahvaljujemo vam na privatnosi i podršci", poručio je Woodsov agent Mark Steinberg.

CNN navodi da Woods nije životno ugrožen.

U tijeku je operacija 45-godišnjeg golfera koji je navodno pretrpio teške ozljede nogu, ali je izvan životne opasnosti.

Novinar CNN-a Andy Scholes je javno u eteru rekao kako bi ova prometna nesreća lako za Amerikanca mogla značiti i kraj karijere.

"Razgovarao sam s njim nakon Mastersa 2019. godine kada je odradio najveći povratak u povijesti sporta i sjećam se da se tada jedva ustao sa stolca nakon razgovora. U kasnoj fazi karijere mu je teško odigrati četiri runde golfa, ipak mu je 45 godina, a ako su ozljede nogu ozbiljne kako se govori, vjerojatno je to kraj njegove karijere", rekao je novinar CNN-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2021 04:27