StoryEditorOCM
Košarkaproblematični likovi

Pogledajte kaos s tribine u Denveru, brat Nikole Jokića udario navijača šakom u glavu

Piše Sport SD
23. travnja 2024. - 18:13
DENVER, COLORADO - APRIL 20: Nikola Jokic of the Denver Nuggets warms up prior to their game against the Los Angeles Lakers during game one of the Western Conference First Round Playoffs at Ball Arena on April 20, 2024 in Denver, Colorado. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Matthew Stockman/Getty Images/AFP (Photo by MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP)Matthew Stockman/Getty Images Via Afp

Košarkaši Denver Nuggetsa sinoć su pobijedili Los Angeles Lakerse u drugoj četvrtfinalnoj utakmici playoffa Zapadne konferenciji 101:99 i tako došli na prednost od 2:0 u seriji. Još jedan "triple-double" upisao je Nikola Jokić koji je ubilježio 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija, ali nije jedini iz obitelji koji je plijenio pozornost.

Naime, pojavila se snimka na društvenim mrežama gdje se na tribinama mogu vidjeti njegova braća u raspravi s jednim navijačem. U jednom trenutku, stariji brat Strahinja krenuo je prema njemu te ga udario šakom u glavu, javlja ClutchPoints. Brzo se umiješao i drugi brat Nemanja koji ga je pokušao smiriti, a vrlo blizu njih bili su i Jokićeva supruga i kćer, prenosi Kurir.

NAPAD NA NAVIJAČA POGLEDAJTE OVDJE

Ovo nije prvi put da braća Jokić rade probleme na utakmicama. Već su se nekoliko puta uspjeli zakačiti s navijačima, ali i protivničkim igračima. Treba naglasiti da se ovdje radi o fizičkom napadu, zbog čega bi se Jokićev stariji brat mogao naći u problemima sa zakonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 18:13