StoryEditorOCM
HajdukLivaja nije sam

Na prvom treningu jedini je istrčao u kratkim rukavima i poslao moćnu poruku, njegova ruka otkriva sve

Piše I. R.
4. siječnja 2024. - 23:16

Treningom na pomoćnom terenu u Poljudu počele su Hajdukove zimske pripreme. Skupili su se hajdukovci, krenuli u pripreme za proljetni juriš na titulu. Momčad Mislava Karoglana osnažena je za dolazak Laszla Kleinheislera, te povratnike Nikolu Kalinića i Dominika Prpića. Među hajdukovcima je još uvijek i Luka Vušković koji je u rekordnom transferu potpisao za engleski Tottenham. Trebao bi im se pridružiti uskoro, a oni će onda odlučiti što s njim jer mu je tek 16 godina i ne može zaigrati za prvu momčad Spursa.

Objektivu našeg Ante Čizmića nije promaknuo ni zanimljiv detalj vezan za mladog Luku. Na prvom je treningu, usprkos hladnoći, osvanuo u majici kratkih rukava što je otkrilo da je friško tetovirao dobar dio lijeve ruke. Jasno su vidljve "tri četvorke" (444) što označava brojeve na dresovima koje u klubu i reprezentaciji nose on i njegov stariji brat Mario. Naime, obojica su u Hajduku bili s brojem 44, dok su u mladim reprezentacijama nosili broj 4.

image

Njemu nije hladno...

Ante Čizmić/Cropix
image

Lukina ‘friška‘ tetovaža

hajduk.hr

Poviše brojeva su dvojica zagrljenih mladića. Pretpostavljamo da se radi o Luki i Mariju. Snažna je to poruka mladog nogometaša koji je ljubav prema bratu ovjekovječio na ruci. Dok Luka trenira s Hajdukom i čeka poziv iz Londona, Mario se u HSV-u i dalje bori za prvadu, odnosno ukidanje zabrane igranja.

image

Isti broj nosio je i u HSV-u

AFP
image

Mario je u Hajduku na leđima nosio broj 44

Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 04:09