StoryEditorOCM
Hajdukfilozofski pristup

Krovinović poslije teškog poraza: Bolje sad da se dogodilo nego kad krene borba za bodove

Piše Slaven Alfirević
1. srpnja 2022. - 22:07

Poput trenera Dambrauskasa i Filip Krovinović je nakon poraza od Genta 0:3 pokazao filozofski pristup:

- Bolje izgubiti sada nego kad krene sezone! Bolje sada vidjeti da nismo na pravoj razini, bolje odmah, nego kasnije... Protiv Dinama u Superkupu treba pokazati zube - rekao je Krovinović.

Mi bismo dodali su protiv Belgijaca "bijeli" bili - bezubi, jasno je to i Filipu koji je iskren mladić, uživa sve naše simpatije, pričao je:

- Zaslužena pobjeda Genta, nemamo se što skrivati. Na svu sreću nije nikakvo natjecanje, niti se igralo za tri boda. Teške su nam noge, to je istina, ali i Gentu je isto tako bilo, zar ne? Čeka nas još Kisvarda, Mađari, neka to mlađi i ovi ostali odigraju, dobiju minute, pokažu da nam svi mogu pomoći tijekom sezone. Sezona će bit duga i svi će nam trebati. Okrećemo se utakmici s Dinamom, idemo dati sve od sebe u tjednu koji dolazi.

Krovinović je bio potišten nakon slabog izdanja "bijelih", rekao je i ovo:

- Glavu gore, život ide dalje. Bolje sad da se dogodi nego kad krene za bodove... Zato i postoje prijateljske utakmice, da jedemo travu i grizemo. Nažalost, to nismo pokazali protiv Genta. Za Dinamo i Superkup moramo biti pravi! - najavio je Krovinović.i

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 22:56