StoryEditorOCM
Hajdukokupljanje siječanj

Hajduk neće ni u Portugal, ni u Tursku, nego pravac na pripreme tamo gdje ga željno čeka mnoštvo navijača

Piše Slaven Alfirević
22. prosinca 2022. - 22:21

Hajduk je utakmicom u Auxerreu zaokružio dio rada tijekom prosinca, sad su "bijeli" na slobodnim danima, a okupit će se ponovno 27. prosinca da iznova prionu treniranju.

Počeli su 5. prosinca, dva su tjedna žestoko radili, po vlastitom priznanju kako su izjave davali Filip Krovinović, Emir Sahiti i Dario Melnjak, te su odigrali i dvije prijateljske utakmice, protiv inozemnih protivnika. D0a podsjetimo svladali su njemački Schalke sa 4:3 u Poljudu, a u gostima u Francuskoj kod Auxerrea izgubili su sa 0:1, ali su i u porazu pružili dopadljivu igru.

Hajduk će raditi od 27. prosinca do pred Novu godinu, a onda se ponovno okupiti u prvim danima 2023., te ubrzo u siječnju - pravac Istra.

Hajduk je ove zime odabrao pripreme u Istri, u siječnju prošle zime, ali 2022. godine podsjetimo da nije išao u Portugal zbog pandemije korone, u posljednji čas je otkazana utakmica s Ajaxom i kompletne pripreme na jugu Portugala, pa se treniralo u Poljudu.

Prije dvije zime vježbalo se u Postirama, na otoku Braču, a posljednji put da se išlo u Tursku, u Antalyju bilo je to 2020. godine; nismo ni slutili da nas čeka doba korone i posebnih pravila ponašanja.

Sada, Hajduk odabire Istru da provede desetak dana priprema u siječnju, a prvenstvo se već nastavlja 22. siječnja+, evo točno za mjesec dana, u Poljudu gostuje Šibenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 11:43