StoryEditorOCM
Hajduktuga bez kraja

Filip Krovinović: Ne znam što da kažem, dugo nisam bio ovako bez teksta

Piše Toni Bilić
12. studenog 2022. - 23:13

Filip Krovinović je sjajnim udarcem u 12. minuti doveo Hajduk u vodstvo u Koprivnici, potom je svoj prvijenac zabio i mladi Rokas Pukštas i sve je vodilo k pobjedi “bijelih”, no u drugom poluvremenu utakmica se pretvorila u noćnu moru. Vidjelo se to i iz Filipovih riječi. Suđenje zagrebačkoga suca Ante Čuline, nije htio komentirati, no znakovito je kazao “svi su sve vidjeli”.

- Ne znam što da kažem, dugo nisam bio ovako bez teksta. U suđenje neću ulaziti, to neka ostane za druge, ali svi su sve vidjeli i sve znaju. Kao da smo izgubili, gorak je okus u ustima. Imali smo sve. Kod prvoga gola je bila naša greška, nismo dobro pokrili igrača. Ništa, što je tu je, sada je odmor. Uvijek govorim da nema odustajanja, radit ćemo preko praznika, skupa smo u ovome od početka do kraja. Vjerujem u ove momke i u sve u klubu i oko kluba – rekao je Krovinović.

Hajduk je i u Koprivnici nastavio niz neporaženosti, zadnji poraz, bio je još u kolovozu u Gradskom vrtu od Osijeka.

- Lijepa je činjenica da je statistika na našoj strani, da nismo izgubili utakmicu već dva i po mjeseca. Stvarno tu sve zasluge idu svim trenerima, svim doktorima, svim fizioterapeutima, svim igračima, svima u klubu i van kluba. To je samo poticaj za dalje. Nažalost, osjećaj je užasan, jer imali smo sve, a nismo pobijedili zbog puno stvari. Ali, eto, to je život valjda, treba raditi i vjerovati da će se vratiti jednog dana.

Pogodak u Koprivnici bio je Krovinoviću prvi ove sezone u HNL-u, dosad je zabio samo Vitoriji Guimaraes u kvalifikacijama Konferencijske lige.

- Uvijek kažem, radije bih da smo dobili 3:0, a da nisam zabio ni jedan gol, niti asistirao, jer ovo je stvarno... idem malo tužan na praznike, ali što je tu je, idemo dalje raditi, nema druge – zaključio je Krovinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 22:20