StoryEditorOCM
Hajdukpobjeda nad istrom

Dajaku nakon sjajne predstave: ‘Svi nas žele pobijediti‘; Elez: ‘Ne može cijela utakmica biti nacrtana na ploči‘

Piše SPORT SD
2. ožujka 2024. - 21:26

Dajaku je ušao u igru u drugom poluvremenu, a tri minute su mu bile dovoljne da namjesti gol odluke za Krovinovića i slavlje nad Istrom na Poljudu.

- Teška utakmica, zbog vremena je bilo malo sklisko i to je otežalo situaciju, ali pobjeda je najbitnija.

Cijelo drugo poluvrijeme je stvarao velike probleme Istrinoj obrani.

- Kao ofenzivni igrač bitno je izvući ono najbolje od sebe. Volim situacije jedan na jedan, volim i ubaciti loptu. Uspio sam uputiti jednu dobru loptu Krovinoviću, on je zabio i to je odlično.

Slijedi gostovanje protiv Gorice.

Svaka će biti teška do kraja sezone, svi nas žele pobijediti. Moramo se boriti za naš život, svaki bod, i vidjet ćemo gdje ćemo završiti na kraju.

Svoj osvrt na utakmicu je dao i stoper Josip Elez.

- Izgledalo je kao da kontroliramo utakmicu, a nismo napravili ono što smo htjeli. Moramo bolje rješavati utakmice, stvarati više šansi, pogotovo na Poljudu. Mora se znati tko je Hajduk. Najveća odgovornost je na nama igračima. Možda mi nismo bili toliko nesigurni oko toga da ćemo sačuvati pobjedu, ali navijači na Poljudu i drugdje su uvijek nesigurni zadnjih 10 min.

Istra je pogotovo pazila na Krovinovića, to je ometalo igru Hajduka.

Mi igrači to moramo prepoznati na terenu i naći rješenja. To je više na nama, ne može sve trener nacrtati na ploču pa da očekujemo će tako ići cijela utakmica. I protivnika se nešto pita, i oni mijenjaju taktiku.

Prpić je neočekivano ušao u prvom poluvremenu i odigrao solidno.

Odličan nastup, nije lako ući s klupe ni meni, a kamoli nekom mlađem. Odlično je odigrao i nije pokazao tremu. Treba ga se pohvaliti, neka samo nastavi tako.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:02