StoryEditorOCM
Hajdukčekaju drugo dijete

Brekalo ljubi samozatajnu Dominiku, za prvi ples su odabrali poznati dalmatinski hit, a vjenčani kum mu je ovaj Vatreni

Piše I. M.
27. siječnja 2024. - 14:17

Povremeni reprezentativac, "dijete Dinama", donedavni igrač Fiorentine, Josip Brekalo, stigao je u Hajduk. Sapunica oko transfera 25-godišnjeg Zagrepčanina iz Italije u Hrvatsku aktualna je već nekoliko tjedana, a nakon što je propao, pa praktički, siguran transfer na Maksimir, Brekalo se okrenuo Poljudu. 

U cijelu priču uplela se i supruga, pa je tako talijanski insajder Nicolo Schira u novim detaljima oko transfera napisao sljedeće:

- Josip Brekalo preferira vratiti se u Hrvatsku zbog osobnih razloga (supruga mu je trudna) - između ostalog, stoji u objavi.

A tko je žena novog igrača "bijelih"? Iako za Josipom uzdišu brojne obožavateljice, on je posvećen obiteljskom životu kojeg dobro čuva od očiju javnosti. Dobio je kćerkicu Niku 2021. godine s tad dugogodišnjom djevojkom Dominikom Kralj. Brekalo je tako postao otac u 22. godini, a nedugo nakon toga se par vjenčao.

Dominika je samozatajna i ne eksponira se pa javnost malo zna o njihovom braku. No, poznato je kako je supruga povremenog reprezentativca trudna te da treba roditi u lipnju njihovo drugo dijete, što je i bio jedan od razloga zbog čega su se željeli vratiti najprije u Zagreb, ali su završili u Splitu.

Brekalo se nakon vjenčanja u srpnju 2021. godine pohvalio objavom na Instagramu. Na prvoj fotografiji je sam sa suprugom, dok je na drugoj fotografiji s njima i nogometaš Borna Sosa koji je bio Josipov kum. Proslava se održala u zagrebačkom hotelu Westin, a za prvi ples mladenci su odabrali pjesmu "Jedina ljubav", Dalmatina i Mihaela Starčevića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:12