StoryEditorOCM
Domaći nogometizgubio živce

Sportski direktor Osijeka ‘eksplodirao‘ nakon utakmice: ‘Bebek i Zebec su ubitačna kombinacija. Može ih biti sram!‘

Piše Gradimir Đukarić/SN
4. rujna 2023. - 09:25

Sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević nakon utakmice koju je Osijek izgubio nakon vodstva protiv Dinama 2:0 nije se mogao suzdržati, pišu Sportske novosti.

- Bebek i Zebec su ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet. Sram ih može biti! Unakazili su derbi, dosudili dva penala za koje svi mi koji smo igrali nogomet i šutnuli loptu znamo da nema govora o penalima. Prvi je bio izvan kaznenog prostora, drugi jedanaesterac nema govora, lopta je već bila otišla od igrača, a kontakt je bio presmiješan. Došli su odraditi posao i odradili su ga. Pozivam sve one koji su zaduženi, HNS i sudačku organizaciju, da se javno očituju o večerašnjem suđenju - rekao je Kulešević pa nastavio:

- Mi imamo još pet-šest dana do kraja prijelaznog roka i u tom smo vremenu planirali uložiti dva milijuna eura. Je li nam to potrebno u ovakvim okolnostima? Jako mi je žao navijača, čestitam svojim igračima, ali ovo je sramota. Suđenje večeras je bilo cirkus, nekoliko nerazumnih faula na naših dvadesetak metara je sudio, žute kartone nije podijelio igračima Dinama pa ova dva jedanaesterca. Odradili su posao vrhunski. Sram ih može biti. Možemo prihvatiti da je Dinamo nacionalni klub, da je Hajduk nacionalni klub, ali mi smo Osijek, jako puno ulažemo. Pogledajte samo ovaj stadion, a ovo što se nama događa je sramotno - kazao je Kulešević, a onda se na odlasku još jednom okrenuo.

- Imenom i prezimenom prozivam Bebeka i Zebeca, došli su majstori odraditi posao i odradili su ga.

Došlo je i pitanje o Mierezu.

- Mierez neće završiti u Dinamu i nema šanse da završi u Dinamu. Ako završi onda ja sigurno nisam sportski direktor Osijeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:59