StoryEditorOCM
Domaći nogometlegenda dinama

Arijan Ademi se vraća na Maksimir, ostali samo neki sitni detalji

Piše Davorin Olivari/SN
4. rujna 2023. - 19:39

Arijan Ademi vraća se u Dinamo! Ta informacija danas nam je iscurila iz Maksimira. Bivši kapetan i legenda kluba opet će zaigrati u plavom dresu, a to jest svakako sjajna vijest za trenera Sergeja Jakirovića i sve modre poklonike. Istina, dok smo pisali ovaj tekst, još nije stigla definitivna potvrda, ali izvori su nam kazali da je posao 99 posto završen, te da se radi o otkupu kineskog kluba Beijing Guoana za otprilike milijun eura, dok ni se Ademi odrekao dijela plaće koju mu je u Kini iznosila oko 1,5 milijuna eura, pišu Sportske novosti.

- Nadamo se da ćemo riješiti povratak Ademija, još ima nekih sitnih detalja - kazali su nam klupski izvori.

Modri su već prije, o tome smo pisali, bili zagrizli za povratak Ademija, a on se također želio vratiti, iako je “cimao” i Nenad Bjelica koji ga je želio u Trabzonsporu. Iz nepoznatih razloga, Ademi je imao, idemo to tako nazvati, čudan status u Kini. U zadnje četiri utakmice tri puta je bio na klupi, a jednom je igrao nekoliko minuta. Je li to bilo povezano sa željom za njegovim odlaskom, ne znamo...

Zadnji dan za prijavu igrača za Konferencijsku ligu iznjedrio je buran dan u Maksimiru. Uostalom, najavio ga je trener Sergej Jakirović nakon utakmice s Osijekom, kad je kazao da će Dinamo pokušati dovesti još nekoliko igrača u smiraj ljetnog mercata. Tako je i bilo.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:19