StoryEditorOCM
Domaći nogometklupska legenda

Dinamo želi vratiti kapetana u Maksimir, nisu jedini zainteresirani, bivši trener Modrih mogao bi im pomrsiti račune

Piše Sport SD
24. kolovoza 2023. - 08:15

Kako smo jučer doznali, Dinamo u Maksimir želi vratiti Arijana Ademija. Legendarni kapetan Modrih otišao je u Kinu u potkraj ožujka, ali hrvatski prvak samo pet mjeseci kasnije razmišlja o povratku veznjaka u svlačionicu - pišu Sportske novosti.

No, Dinamo nije jedini zainteresiran. Duž cijelog ljetnog prijelaznog roka, transferi maksimirskog kluba često su se povezivali s Trabzonsporom, bilo po pitanju odlazaka Dinamovih igrača u Tursku, bilo po pitanju istih meta. Tako je Nenad Bjelica Zagrepčanima "oteo" Mislava Oršića, a prema pisanju turskih medija, na šoping listi sada mu je i Ademi.

Bivši trener Dinama surađivao je s veznjakom u Maksimiru, stoga dobro poznaje njegove kvalitete. No, kako pišu Turci, posao je zapeo na sferi odštete. Točnije, dio medija piše kako Bjelica želi 32-godišnjeg igrača dovesti na posudbu.

image
Goran Mehkek/Cropix

U posljednje tri utakmice Beijing Guoana, Ademi je dvije odgledao s klupe, dok je u posljednjoj u igru ušao u prvoj minuti sudačke nadokande, a takva bi statistika mogla upućivati na moguć rastanak s kineskim klubom nakon pet mjeseci.

Ademi je pod Bjelicom u Dinamu odigrao 56 utakmica, a Transfermarkt mu trenutačnu vrijednost procjenjuje na 2,5 milijuna eura. Može li Dinamo u odaje vratiti klupsku legendu ili će veliku želju navijača ponovno pokvariti bivši trener, pokazat će naredni dani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:50