StoryEditorOCM
Borilački sportovinaš šampion

Pogledajte pobjednički ples Filipa Hrgovića s prelijepom voditeljicom: Anderson je moj doručak, a ručak je Joshua...

Piše Emanuel Knjaz/ SN
23. prosinca 2023. - 20:58

Hrvatski boksač FIlip Hrgović došao je do 17. profesionalne pobjede lagano svladavši Australca Marka De Morija u prvoj rundi tehničkim nokautom. Neposredno nakon borbe, hrvatski boksač zaradio je naklon mnogih svjetskih medija.

BoxingScene prenosi kako je Hrgović "ispunio obećanje da će kazniti De Morija"

"Hrgović uništio De Morija u prvoj rundi", ističe portal Fightnews.

"I dalje obvezni izazivač za IBF svjetski naslov u teškoj kategoriji", ističe Matchroom Boxing na svojoj Twitter stranici

Boksački podcast The Puncher‘s Chance Podcast komentirao je na Twitteru kako je ovo "najlakši meč Filipa Hrgovića kojega će imati u karijeri"

Michael Benson, sportski novinar za talkSPORT.com na svome Twitteru je napisao:

"Sljedeća borba Filipa Hrgovića gotovo sigurno bit će za upražnjeni IBF naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, a očekuje se da će pobjednik u borbi Oleksandra Usika protiv Tysona Furryja odustati od pojasa ubog klauzule o revanšu.

Nakon borbe Hrgović je pokazao dobro raspoloženje plešući i pjevajući pjesmu "The Buisness" od Tiesta na putu do svlačionice. U izjavi za DAZN na putu iz ringa rekao je:

- Novac nikad ne spava. Bio sam dobar, no oni trebaju biti dobri. Spreman sam za veću borbu.

Zatim je bocnuo sljedeće protivnike svrstavajući ih u svoj jelovnik:

- Jared Anderson je moj doručak, ručak Joshua i večera nešto lagano kao Frank Sanchez. Nokautirao sam tri Kubanca i on će biti četvrti ukoliko se odluči boriti sa mnom - zaključio je El Animal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:47